• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

MaxiEcu- porada

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
225
Miasto
Gdansk
Gratuluje intelektu i "wysokiego IQ" , szczególnie "podejrzewam że to jakiś szajs" . Podejrzany , to jeszcze nie skazany.

Posiadam DS150, TEXA, i to dopiero jest szajs, biorąc pod uwagę kasę jaką płacimy za ten sprzęt(+aktualizacje). Rozumiem, że mogą być niedoskonałości w sprzęcie za 2000zł, ale za 20000zł nie pwowinno ich być. Pisząc niedoskonałości nie mam na myśli, że interfejs czegoś nie robi i nie ma tego w ofercie, ale takie, które na papierze są oferowane, że wykonuje, a w rzeczywistości lipa. Maxiecu robi w niektórych markach takie rzeczy o których DS150 i texa mogą sobie pomarzyć. Żałuję zakupu DS150 i Texy a nie żałuję zakupu Maxiecu. Takie są moje odczucia. Jedyny plus Texy i DS150, to jest fakt , że robią więcej nowszych modeli niż Maxiecu. Takich do 3-5 lat. Ale ile takich trafia do naszych warsztatów? Góra 5 %.

Pozdrawiam.
A możesz napisać konkretnie co takiego robi ten Maxi niesamowitego czego nie robi inny sprzęt ???porownojac konkretny sprzęt Jak DS czy Texa z sprzętem do amatorki ... Coś tu trochę zajeżdża reklama podejrzewać można .

Ostatnia edycja:

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
A możesz napisać konkretnie co takiego robi ten Maxi niesamowitego czego nie robi inny sprzęt ???porownojac konkretny sprzęt Jak DS czy Texa z sprzętem do amatorki ... Coś tu trochę zajeżdża reklama podejrzewać można .
też mi coś tu nie pasuje TEXE porównywać do maxiecu dawać toto na testy to porównamy

Studio Art-BI

Uczestnik
Punktów
13
Miasto
Dębno
Oczywiście ,że nie ma co porównywać. Maxiecu odczytuje w wielu markach PIN pojazdu, czego nie robi ani TEXA ani DS150. Kolega "hamer" napisał , że Maxiecu to szajs, to po co mu testy? Czyżby wątpił w swoją opinię??? Ogarnij się chłopie. Albo coś wiesz, albo nic nie wiesz i nic nie masz. Szkoda czasu na jałowe dyskusje z kimś kto wyraża opinie typu:
"podejrzewam, że to jakiś szajs". Albo coś wiesz, albo świadomie dyskredytujesz.

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
Dajcie na test aby rozwiać moją słabą opinie i wtedy wyrażę nową opinię na tym szanownym forum

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Jak można mieć opinie na temat czegoś czego się na oczy nie widziało ?!

Ogarnij się ...

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
ogarniam się po to chce wersje testową do sprawdzenie ale widzę chęci brak to już daje do myślenia wydać 2000zł na maxi ecu czy 300zł na auto coma ryż kto potem odda te 2k święty dygdy co go nima nigdy

Studio Art-BI

Uczestnik
Punktów
13
Miasto
Dębno
Kolega "hamer" jedzie na ryżu i wydatek choćby 500zł to dla niego alpy finansów. Wszyscy tobie już wyjaśnili, że żaden program nie jest idealny, ani nawet dobry, bo dobra to jest serwisówka. Maxiecu to podstawowy program do pracy w warsztacie, nie zrobisz nim wszystkiego, ale: możesz zgłosić błędy i zaraz jest odzew, co w przypadku DS150 jest NIEMOŻLIWE. Chamstwo firmy DELPHI sięga zenitu. Z TEXĄ jest ciut lepiej, ale i tak dużo aut nie ogarnia. Maxiecu robi dużo ciekawych rzeczy, że ani texa ani DS150 nigdy tego nie zrobią. Maxi to wydatek 2000zł a pozostałe od 10000zł w górę. Odpowiedz sobie sam , czy warto? Maxiecu jest super rozwiązaniem dla warsztatów niskobudżetowych.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
kolejna sprawa, to niby dlaczego mieliby rozdawać na testy?
1-podniosło by to ich koszty więc również cene sprzętu
2-szybko wpadło by to w łapy piratów

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
Kolega "hamer" jedzie na ryżu i wydatek choćby 500zł to dla niego alpy finansów. Wszyscy tobie już wyjaśnili, że żaden program nie jest idealny, ani nawet dobry, bo dobra to jest serwisówka. Maxiecu to podstawowy program do pracy w warsztacie, nie zrobisz nim wszystkiego, ale: możesz zgłosić błędy i zaraz jest odzew, co w przypadku DS150 jest NIEMOŻLIWE. Chamstwo firmy DELPHI sięga zenitu. Z TEXĄ jest ciut lepiej, ale i tak dużo aut nie ogarnia. Maxiecu robi dużo ciekawych rzeczy, że ani texa ani DS150 nigdy tego nie zrobią. Maxi to wydatek 2000zł a pozostałe od 10000zł w górę. Odpowiedz sobie sam , czy warto? Maxiecu jest super rozwiązaniem dla warsztatów niskobudżetowych.
ryż to wy robicie koło radomia to taki sarkazm,mam akurat TEXE ale starszą wersję bardzo się dobrze na niej pracuje i z pewnością w przyszłości kupie jakiś tablecik TEXY a drugi mam akurat AUTOXSCAN PRO920 ten akurat robi dobrze te nowe samochody nawet takie roczne bmw ogarnia świetnie trochę gorzej z fiatem i tutaj po wypowiedziach myślę że taki maxi to jest zbędny wcale więcej nie ogarnie szkoda tych 2k wolał bym przeznaczyć trochę więcej np na LAUNCHA choć podobnie robi jak ten AUTOXSCAN

Ostatnia edycja:

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Mam używam i mnie wystarcza. Program jest szybki. Wsparcie techniczne Ok praktycznie online przez komunikator

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
jak komuś pasuje niech se kupuje a tak na marginesie CDIF jeszcze był taki kiedyś też chyba Polski

Do góry Bottom