• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mechanicy a teorie spiskowe.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Wiadomo że po zwykłym zapaleniu płuc też czasem nie jest wesoło ale ja myślę że to się dopiero rozkręca.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Wiecie jaki ja mam obecnie problem? Nad czym się zastanawiam? Wyjmowałem dziś zwrotnicę w moim audi pod blokiem i jak byłem w piwnicy to zachciało mi się sikać, mam tam butelkę do moczu i do niej sikam, dziś biorę ją do ręki i paczę a tam siki przybrały czerwony kolor :bored:, nie wiem co ja tam nalałem w międzyczasie ale to ma kolor ATF...

TeslaManiac

SuperMechanior
Punktów
322
Ludzie czytają takie bzdety pismaków i maja wyprane mózgi... to jest prawdziwa choroba...

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Ludzie czytają takie bzdety pismaków i maja wyprane mózgi... to jest prawdziwa choroba...
W takim razie w co mamy wierzyć, bo tv kłamie, info w necie kłamie, radio chyba też, więc z kąt czerpać informacje, od sąsiadki z naprzeciwka? Czy może facebuka albo jutuba???? Z kąt TS-y mają takie pewne informacje??? (TS znaczy teoretyk spiskowy).

Nie przesmiewam, nie szydze tylko pytam.

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
163
Miasto
Lubelskie
Każdego czeka zakażenie covidem. Nie ma bata. Jak zachoruje nikomu nie powiem :p:p

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Nie wiem bo nie jestem jak ty to nazywasz TS-em.
Niestety ale po twej wcześniejszej wypowiedzi można odnieść wrażenie że tak nie jest. Napisałeś że pismaki piorą nam mózgi, skąd taki wniosek? Masz inne informacje na ten temat? Z kąt? Powiedz, też chcę znać prawdę.

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
215
Macie wśród znajomych kogoś kto chorował, choruje lub zmarł z powodu tego wirusa?
U mnie w gminie jest kilka przypadków. Jeden gościu zmarł ale podobno ważył ze 140kg wiec pewnie, jak to mówią, miał choroby współistniejące.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
pół Polski już go ma albo przeszło i nawet o tym nie wie. a ludzie umierają. a teraz na covid opłaci się umierać. znaczy szpitalom. jak kiedyś skórki w łodzi były tak teraz koronki będą.

Do góry Bottom