• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mechanicy a teorie spiskowe.

wjtek89

SuperMechanior
Punktów
154
Miasto
Rdm
W Judeseneju tramp przegrał czy jeszcze wygra????

Dobry tam mają burdel jak prezydenta zdejmują z anteny i byle jaki redaktorzyna mówi że prezydent kłamie hehe.

Nie tylko u nas w dzikim bantustanie taki pier&#lnik. Jak nawet u imperatora cyrk na kółkach

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Jak tam dojdą do władzy tzw. "lewaki" to będzie drugi Bus*ch, obama i spółka... Obstawiam, że poleci korea połnocna ... gdzieś koło lutego. a pozniej to juz z górki.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ciekawe czy posadzą tupecika za jego przekręty finansowe za czasów jego kariery prezydenckiej...dlatego ma pełne gacie ten prawacki prezydencik...:)
To tak jak u nas prawadzkie pisiory głęboko wierzące, a kradną na potęgę...:)
Tylko, że u nas to kradną wszyscy- od zwykłego kowalskiego, co to kradnie w sklepie cukierki- aż po polityków - więc złodziejstwo mamy we krwi- to i szansa ukarania złodziei jest niewielka...ale w stanach to pewnie tupecik pójdzie pierdzieć w pasiak...:)

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Za bogaty jest żeby mu cos sie stało. I najważniejsze ze będąc bogatym nie robił kariery finansowej na stanowisku.

Za to biden calymi garściami bierze forse koncernów i jest im zalezny. Zadba o jakąś nowa wojnę zeby wykarmic jego chlebodawców. Jak Putin odejdzie to juz wszystko będzie amerykańskie. No i chińskie

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Codziennie jeżdżę koło narodowego ,,szpitala,,(stadion narodowy) akurat od strony wjazdów dla karetek i jest dokładnie tak jak na filmiku toomiego...:) Taki mają ,,zapier...dol,, że nawet bram nie zdążają otworzyć...:)

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
Zawsze jak robote koncze to po pracy w TVN zawsze slyszę tak zle jeszcze nie bylo przepelnione szpitale... ludzie w karetkach w kolejce czekaja na wolne miejsca...

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Codziennie są nowe rekordy, to wygląda jak jakieś wyścigi, codziennie nowy rekord :D

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
gdyby ktoś nam nie powiedział, że jakiś koronawirus teraz panuje, to nawet by człowiek uwagi nie zwrócił samemu chorując. ale telewizje sprzedały, ludzie kupili i tak się biznes kręci.
ale to wszystko teraz nie jest ważne. są rzeczy ważniejsze...

Ostatnia edycja:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
W marcu jak to się zaczęło to akurat dostałem zapalenia tęczówki oka, zamiast pojechać od razu na pogotowie ratunkowe do szpitala to czekałem tydzień czasu bo myślałem że mi to minie samo, nie chciałem jechać bo bałem się korony, wiadomo w szpitalach zawsze były tłumy chorych ludzi, przyjechałem na SOR na ul Juraszów (t.zw. lutycka) w Poznaniu a tam pusto, wszystkich wywiało, żywej duszy, wpuścili mnie po uprzednim zmierzeniu temperatury, oczywiście pierwszy pielęgniarz który miał mnie przyjąć żeby zrobić wywiad nie miał czasu bi grał w grę, jakąś napierdalanke strzelanke prawdopodobnie w sieci, dlatego mu nie przeszkadzałem bo wiadomo że tego się nie da spauzować, w końcu po około 20 minutach zrobił wywiad, przyjął mnie, poszedłem dalej do okulisty bez kolejek bo nikogo nie było, git majonez jak dla mnie, pani doktor zrobiła mi zastrzyk w oko, na następny dzień okazało się że bardzo bolesny jak puściło znieczulenie ale na szczęście wzrok uratowany :) bo już na skutek siedzenia w chacie ze stanem zapalnym widziałem jak przez mgłę na jedno oko, na dowód załączam zdjęcie
IMG_20200321_114936.jpg
To oko jest nabrzmiałe jak balon, jak to zeszło to wyglądało tak:

IMG_20200322_144357.jpg

Aaa i jeszcze napiszę jedno ważne na temat mojej osobowości, jestem domatorem i introwertykiem także mam wywalone na to co się dzieje wokół, nawet nie oglądam telewizji także nie mnie obchodzi kto gdzie z kim i kiedy, ważne aby forsa się zgadzała na koncie

Ostatnio edytowane przez moderatora:

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
z doświadczenia powiem Ci że praca przy ciężarówkach jest łatwiejsza niż przy osobówkach...
nożem w miech???
chyba jednak nie masz pojęcia jakiej siły trza by użyc

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Ciężarówka jest fajna do roboty. Miejsca wszędzie od cholery w srodku. A jak położyć kabinę to wszystko po ręką. Tylko czasem łapy bola od kiwania lewarka od kabiny. Arni bie miałeś czasem stracha ze kabina pierdoln..e na glebę?

Do góry Bottom