Misiek
Administrator
Nawet i cztery możesz podstawić albo dwa na raz.
Starka podała co jest grane, w ciemno nie kupuj najwyżej za dnia żebyś widział numerki, a tobie potrzebny jest ktoś kumaty kto ci ogarnie temat a nie będzie robił wszystko tylko nie to co potrzeba. Po co robiłeś geometrie? Pierdaxnąłeś cyrkiel na ulicy i liczyłeś krawężniki? Czy geometrią chciałeś ustawić kąt 0 stopni na kompie? Ty i ten twój co w tym siedzi macie taką samą wiedzę, więc jedź do ASO. Ma się CLK to i ma się na ASO, prawda?Koleś co na codzień zajmuje się tym próbował dwie godziny go zainicjalizować bezskutecznie
Oddał mi auto twierdząc że może być gdzieś walnięty kabel albo sterownik
W tym mercedesie siedzą wadliwe sterowniki Ate A1705450132
trochę szkoda wydawać 1000zł w ciemno
Prawda
Ale mnie nie znasz więc nie gadaj Nie pojadę do żadnego ASO . Dobry mechanik co ma pojęcie nie pracuje w ASO tylko robi na własną rękę i zarabia dobre pieniądze
Z szacunkiem do wszystkich Ale ten dialog sprowadza się do DUPY . Myślałem że będzie tu rozmowa o konkretach
Jeśli masz tu mi pisać jak bardzo się nie znam to daruj sobie i nie pisz
tak,tak, a wy będziecie czekoladki zawijać w sreberka?wiec przestaję pisać. Dobry mechanik to pracuje w ASO i u siebie...tyle w temacie. Nie znam cię i nie chcę ale sorry, szkłem dupy nie podetrzesz i tyle. Więcej nie komentuje.Czujnik skretu w mercedesie mozesz skalibrowac manualnie jak jest sprawny
Ustaw kierownice na prosto rusz do przodu po wyzej 30 kmh skrec w lewo i potem w prawo a nastepnie wyprostoj kierownice i zatrzym samochod.Wylacz zaplon na 30 sekond i ponownie uruchom silnik i rusz do przodu
Jak czujnik jedt ok to powinno dzialac
Masz u mnie flacheDas mercedes, das autoDas komus pare zlotych to Ci to zrobi jak sam nie umiesz
![]()

Błędy to sobie byle Mietek z garażu przeczytać... Parametry rzeczywiste...dlatego napisałem że może jeszcze 3 założyć....
przecież zdiagnozować kompem to żaden problem, ale problemem większości jest zrozumienie opisów błędów...i tyle,
trzeba czytać ze zrozumieniem.
ej no, jak Mietek może czytać Mietka? Brak sygnału = Mat...Masz u mnie flache
Błędy to sobie byle Mietek z garażu przeczytać... Parametry rzeczywiste...
Szach...