kotoy
Zweryfikowany Mechanik
Niedaleko mnie warsztat ma magik od mietków i on na 100% zabija gdzieś jakiś brok w magistrale olejową, więc coś pewnie jest na rzeczy.
A co z tym grzechotaniem. Raz się pojawia raz nie? To problematyczne silniki?Zrobiłem kilkanaście remontów om651 w uk ,wal i blok zawsze wysłałem do Polski a konkretnie do Radomia do mojego znajomego szlifierza w zależności od zatarcia on dobieral mi panewki na 1 lub 2 szlif koszt to około 500zl z tego co pamietam
Kto w Radomiu tobie to robi???Zrobiłem kilkanaście remontów om651 w uk ,wal i blok zawsze wysłałem do Polski a konkretnie do Radomia do mojego znajomego szlifierza w zależności od zatarcia on dobieral mi panewki na 1 lub 2 szlif koszt to około 500zl z tego co pamietam
Też u niego robię, miszcz jak dla mnie.Dawałem to do Auto Szlif robił to pan Osowski na ul. Wierzbicka 67.

Zgadzam się. Nie żebym nią sprawdzał innych, miałem z nimi różne doświadczenia. Osa jak widzi że z czegoś się nie da nic zrobić to wali prosto z mostu że nie zrobi. A inni z gówna bat chcą ukręcić a potem kwiatki.Najlepszy w okolicy![]()