No tyle ze to motylek I 3x drozszya sa mocniejsze 176Nm miejsze niz puszka coli chociaz wole pepsi
http://allegro.pl/klucz-pneumatyczny-3-8-motylek-do-rozrusznikow-i3513196983.html

nie wyciskam 100kg na klate 
chodzi o to ze zrywasz zapieczone polaczenie a posniej juz grzechotka jedziesz
Mialem klucz ktory na 10 barach I 600L/min nawet nie drgnol heheh
) to ok,ale ja np.jak juz cos odkrecam to do końca pneumatem,i istotne jest dla mnie by móc go obsłużyć jedną reka
(bo druga sie moze przydac
)
:
Co jest tu grane? To yato czy bass?No jeśli luzujesz tylko pneumatem a reszte grzechotką (pneumatyczna pewnie) to ok,ale ja np.jak juz cos odkrecam to do końca pneumatem,i istotne jest dla mnie by móc go obsłużyć jedną reka
(bo druga sie moze przydac
)
Przeciez taki klucz wystarcza w zupelnosci do 95% połączeń jak jest dobrze zasilony:
http://allegro.pl/klucz-pneumatyczny-yato-yt-0953-1-2-1356nm-gratis-i3546100474.html
Nie wspominając już o wyższej półce typu Hazet![]()

jak śruba zapieczona to najwyzej ja urwie 

)
prawie zgadłes nowe jato czy inne scierwo ma ok 900-950Nm jak jest nowyTo wszystko to raczej te same klucze,mam pewnosc ze scorpio,yato i asta są identyczne bo miałem w ręce wszystkie.Świetnie sie to sprawuje,znajomy wykorzystuje nawet na gospodarce przy ciagnikach i innych maszynach rolniczych i pracuje bez zajaknięcia.
Wszystkie serwisy wulkanizacji w moim mieście na nich tłuką
Jeszcze jakis czas temu pytałem tu na forum "czy warto",teraz juz mialem okazje sie nie raz przekonac,że warto
Ten klucz waży niespełna 2kg i jeśli ma przewód co najmniej 10mm w środku i chodzi na 8 barach (niektorzy tluka na 10 nawet) to rzadko sie zdarzy aby czegoś nie odkrecił...bardzo rzadkojak śruba zapieczona to najwyzej ja urwie
Na pewno nie ma tych 1350Nm jak sądze,ale ok 1000 pewnie wykreca
Ważne tylko aby byly 3 rzeczy spelnione:
-przewody o odpowiednim przekroju
-olejenie klucza przed praca lub naolejacz w instalacji
-podlaczenie bezposrednio pod butle aby strzał był dobry no i cisnienie kolo 8 bar