• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Moje Audi A4 B5

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Arni ,niewiem co napisać:D..
Ale podoba mi się ...fajnie jest jak coś się naprawi...
Ja dziś widziałem V40 na mieście...i powiem wam jak spojrzałem na kierowcę to ból dupy miałem bo jechałem skodu ..V40 z ryja to jest bandzior ,bez kitu:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Arni ,niewiem co napisać:D..
Ale podoba mi się ...fajnie jest jak coś się naprawi...
Ja dziś widziałem V40 na mieście...i powiem wam jak spojrzałem na kierowcę to ból dupy miałem bo jechałem skodu ..V40 z ryja to jest bandzior ,bez kitu:D
Biegi fajnie wchodzą:) tak sztywno jakby są na swoim miejscu

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
399
Ja kiedyś wyremontowałem sobie silnik w F3R w renault Espace 3 , autko było cacy a w górach na wycieczce z rodziną przy zjeżdżaniu z górki ,coś szarpnęło uderzyło i tak też właśnie skrzynia wyglądała ;) , zadzwoniłem na okoliczny szrot czy mają skrzynie ,nigdzie nie było to zadzwoniłem jeszcze raz czy zabiorą auto na prasę :D

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Znajomy w audi jakoś 2 lata temu miał ten sam problem, wymienił skrzynię, w tym roku powtórka, przewaga dzięki technice :D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Znajomy w audi jakoś 2 lata temu miał ten sam problem, wymienił skrzynię, w tym roku powtórka, przewaga dzięki technice :D
W moim przypadku Skrzynia hałasowała powyżej 60kmh, pierwsza wymiana oleju po 360000 km widać jej zaszkodziła, sprzedawca w sklepie twierdził że tam olej sam się regeneruje

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
W moim przypadku Skrzynia hałasowała powyżej 60kmh, pierwsza wymiana oleju po 360000 km widać jej zaszkodziła, sprzedawca w sklepie twierdził że tam olej sam się regeneruje
Bo w manualu olej jest dożywotni, czyli jak go zmienisz to skrzynia umiera :D Mnie pewnie też to czeka, bo w zeszłym roku zmieniłem olej, a w tym roku mam już opiłki na magnesie

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Bo w manualu olej jest dożywotni, czyli jak go zmienisz to skrzynia umiera :D Mnie pewnie też to czeka, bo w zeszłym roku zmieniłem olej, a w tym roku mam już opiłki na magnesie
W automatach też jest "dożywotni"

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Przecież arni ma podwieszony na haku na suficie, tylko kamera nie złapała, nie czepiajcie się jego :)

Do góry Bottom