• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Moto-moto.net

adrian3576

SuperMechanior
Punktów
0
Witam chlopaki mam pytanie czy ktos korzysta z danych czy schematow ze strony Moto-moto.net?? Warto kupic za 269 lucencje na rok?

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
674
Miasto
WLKP
sama cena mówi duzo za siebie.

Lewan

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Suwałki
Myślę, że w tej kwocie znajdziesz coś atrakcyjniejszego, ale jeśli Cię stać i to Tobie odpowiada, to czemu nie.

adrian3576

SuperMechanior
Punktów
0
A co można koledzy dostać sensownego w tej kwocie? Bo nie za bardzo się orientuję. Coś słyszałem że wyszła jakaś nowa wersja vivid workshop data tylko pod inną nazwą a wygląd to samo

Ironlead

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mysłowice
Witam,
Nie ma czegoś takiego obecnie jak licencja na rok. Dostęp do moto-moto.net + dane na płycie DVD sprzedajemy obecnie za 249 zł brutto z wysyłką. Login i hasło dostajecie na własność, aktualizacje są w cenie przez rok. Obowiązku wykupu aktualizacji (99 zł) nie ma. Dostęp do konta jest cały czas. Możecie Państwo pisać w tym temacie swoje uwagi, ale prosiłbym wyłącznie o merytoryczne co można zmienić, co ulepszyć itd. Firma prowadzi także telemarketing, zapewne dzwoniono już do niejednego warsztatu z tego forum. Zapewniam Państwa, że z takim podejściem jak na co dzień prezentujecie powinniście się cieszyć, iż ktoś jeszcze chce się bawić w robienie programów dla Was. Ktoś na to poświęca swój czas, a także niemałe środki na pozyskanie danych. Do tego szef cierpliwie siedzi i całymi dniami pomaga Wam w prostych instalacjach. Ja wiem, że rynek jest już mocno zapchany różnymi rodzajami oprogramowania, ale mechaników którzy naprawdę chcą coś zmienić na lepsze i myślą o przyszłości jest może z 5%. Na rynku owszem są lepsze programy, ale żaden ceną chyba nie dorównuje. Cena obecnie najbardziej determinuje rynek, za 249 zł i tak program jest bardzo bogaty w dane. Także jeśli macie uwagi to piszcie.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Jak ze schematami elektrycznymi ? próbowałem demo ze schematami ale nie działa

Ironlead

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mysłowice
Obecnie posiadamy ponad 5000 schematów do większości marek. Elektryka jest dostępna zarówno w trybie online jak i na płycie DVD w wersji instalacyjnej. Żeby nie być gołosłownym zamieszczam screen z najnowszej wersji 2Moto Electro tak, żeby były widoczne marki w programie oraz opisy niektórych schematów. Jeśli potrzebują Państwo jakiegoś nietypowego schematu, którego nie ma w programie, można zadzwonić do firmy postaramy się go zdobyć.

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    90,8 KB · Wyświetleń: 107
  • 2.JPG
    2.JPG
    128,9 KB · Wyświetleń: 104

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Nie wiem czy jest w programie ale ja bym jeszcze dołozył polozenia gniazd diagnostycznych bo czasem można godzinę stracić na szukanie ;):D:D Mam w telefonie aplikacje i jest to bardzo praktyczne .

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Godzinę to ja szukałem samochodu ;):D:D:D:D ale ta aplikacja Androidzie jest fajna

Ostatnia edycja:

RoMo

SuperMechanior
Punktów
27
A jest coś lepszego? Co używacie ?

A

Anonymous123

Zapewniam Państwa, że z takim podejściem jak na co dzień prezentujecie powinniście się cieszyć, iż ktoś jeszcze chce się bawić w robienie programów dla Was.
Z jakim podejściem? A wasze to niby jakie jest? Nie robicie tego dla nas tylko dla siebie zeby zarabiać.
Możecie Państwo pisać w tym temacie swoje uwagi, ale prosiłbym wyłącznie o merytoryczne co można zmienić, co ulepszyć itd.
A dlaczego nie pisać opini?
Do tego szef cierpliwie siedzi i całymi dniami pomaga Wam w prostych instalacjach.
Nie no to faktycznie wielkie poświęcenie-szkoda ze nie może sie poświęcić i wystawić faktury.
A jak juz jesteście tacy super to dajcie potencjalnemu klientowi wytestowac produkt tak jak autoada daje 2 tygodnie bezplatnego dostepu- pewno nie dacie bo kto wytestuje to nie kupi.

Michał_1977

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Leżajsk
To ja też dorzucę coś od siebie.
Program kupiłem 17 sierpnia 2017r za 249 PLNów. Dałem się oczywiście namówić podczas rozmowy telefonicznej,ale dopiero za drugim razem. Za pierwszym nie miałem czasu na rozmowę,za drugim byłem przygotowany z zestawem pytań i uruchomieniem nagrywania rozmowy. Pan który wciskał mi ten szit,zapewniał,że będą aktualizacje,że płace tylko raz przy zakupie,a później korzystam z programu do bólu. Podczas rozmowy poprowadził mnie przez wersję demo,no i dałem się nabić w butelkę. Dobrze,że mam całą dyskusje zgraną na pendrive. Jeszcze raz podkreślam - nie było ani słowa o kosztach dodatkowych w przyszłości.
Pomijam już fakt,że brakuje w **uj marek popularnych samochodów,ale najbardziej rozwścieczyło mnie to,że jak postawiłem program na kompie stacjonarnym w domu,tak na lapciu,którego używam w warsztacie,już mi się to nie uda,bo klucz aktywacyjny jest DOSŁOWNIE -jednorazowy. Na początku myślałem,że chodzi o jakąś inną "jednorazowość",bo w życiu bym nie pomyślał,że można to dziadostwo zainstalować tylko raz. Nawet na gdybym laptopie sobie od razu zainstalował,to przecież laptopa też raz na jakiś czas się formatuje,albo może ulec uszkodzeniu,kradzieży,czy cholera wie czemu!
Oprócz tego,przedłużenie planu,czy jakby abonamentu,po szybkim podliczeniu tego wszystkiego (dane diagnostyczne,schematy,ustawienia kół itp.) wychodzi ok. 650zł za rok. U mnie przypada to na 20 listopada,czyli kwartał po zakupie...
Mało tego,na dnie pudełka leżała i leży sobie karteczka z informacją,że z powodów technicznych,nie została wygenerowana faktura i będzie dosłana w terminie do 31 sierpnia 2017r. Dziś mamy 21 września,a faktury jak nie było,tak nie ma.
Co prawda minął miesiąc od zakupu,ale wcześniej miałem ten program postawiony tylko na stacjonarnym kompie,tak dla zaspokojenia ciekawości. Dziś wyszły jaja z próbą instalacji na lapciu i krew się we mnie zagotowała. Następnie czarę goryczy przelał fakt o dodatkowych płatnościach związanych z tym "abonamentem" i jutro idę do prokuratury i urzędu skarbowego.
Mówiłem facetowi,tak po chłopsku,że jeżeli to co mi obiecuje podczas rozmowy znacząco minie się z prawdą,to będzie miał ze mną kłopoty. No i będzie miał. Nienawidzę oszustów!

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Edit,nie skapowałem ze mamy tu widzę przedstawiciela tego wynalazku,prosimy o wyjaśnienia dlaczego tak się dzieje bo na wielu forach o was trabią niezadowoleni klienci.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom