Witam , przeczytałem sobie kilka postów i dochodzę do wniosku że większość z użytkowników piszący w tym temacie i nie tylko w tym , to zwykli pieniacze

którzy mają w pytę roboty i żeby z nudów nie zasnąć w kanale piszą cokolwiek

byle by zaistnieć , janusze pracujący młotkiem i przecinakiem których wiedza kończy się na poprawnym przykręceniu koła , albo i to nie bo pewnie nie mają atestowanego klucza dynamometrycznego

.
Panowie nie ma programu który by ogarnął wszystkie dane o rozrządach , pomiarach itp. itd. a już na pewno nie za 300 czy 600 zł i tylko wasza naiwność każe wam w to wierzyć że coś takiego można nabyć

po to macie udostępnioną wersje demo żeby zobaczyć przykładowe zrzuty z ekranu

Ilu z was ma legalną licencję wykupioną w VW bądź Reno albo w innej marce , dedykowaną do diagnozy/programowania auta , pewnie nikt z was .... a ten który ją ma i potrafi z tego korzystać nie ma czasu uzewnętrzniać się na forum i dzielić swoim doświadczeniem , bo on z tego żyje
Teraz co do tego programu nie znam go szczegółowo ale potrzebowałem punkty pomiarowe do Chryslera , napisałem meila i nawet się nie spodziewałem że ktoś mi odpiszę , a tu proszę niespodzianka . Zadzwonił do mnie pan z informacją że ma takie dane , zaproponowałem że za udostępnienie zapłacę ale mój rozmówca nie chciał ani grosza .... rozmowa trwała może 10 minut i już za chwile miałem dane których szukałem , więc z mojego punktu widzenia jak najbardziej OK i polecam tą firmę .
Pozdrawiam i Wesołych Świąt