• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Moto-moto.net

automichal

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Końskie
Wersji online nie ma rozrzadow :)

Albo sa tylko przy starych autach

No ja placilem 299 I nic niendostalem wiecej jak program..

Ostatnia edycja:

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
No to mówię, żeby screeny zrobił jak odpali z płyty.... Cenę sprawdziłem na ich stronie - 299 od 2016!!! Wkleiłem screen z dzisiaj czyli 18 grudzień 2017 rok godzina 14.10 na poprzedniej stronie... Jak chce sprzedawać produkt to niech pokaże co ma w środku. 300 za kota w worku?? Śmiech... Za tyle to jakaś forumowa brać z klubu Czinkłaczento niech se kupi jak się zrzucą po piątaku... Chcę widzieć program w akcji i tyle - albo screeny albo filmiki na YT. Nawet taki Viaken handlujący kablami ma filmiki na YT... Reklama dźwignią handlu - trzeba to wiedzieć w XXI w... Czyż nie?? Czasy wciskania kitu w stylu Marketerów panoramy f**** i innych naciągaczy Forexu / srexu / dupexu już powoli mijają i jak ktoś mi pisze głodne kawałki, że lubi robotę przy słuchawce i lubi sprzedawać towar - tak bezinteresownie to mnie wk***a bo uwłacza moim resztkom inteligencji jaka mi została... Panie - sprzedajesz to zarabiasz a jak nie sprzedasz to żyjesz za minimalną krajową - i taka jest prawda i nie wal ściemy nam tutaj na forum, że jest inaczej. Takie kawałki puszczaj klubowiczom gruzowozów.... Jeszcze raz piszę - zaprezentuj dobrze produkt to znajdziesz kupca.... no chyba, że już z góry wiesz, że to gó**no i nie da rady tego w żaden sposób zareklamować tylko liczyć na fart i ustrzelenie jakiegoś zbłąkanego jelenia :D W takim razie trzymam kciuki za statystyki sprzedażowe pod koniec 2017...:D

automichal

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Końskie
No to mówię, żeby screeny zrobił jak odpali z płyty.... Cenę sprawdziłem na ich stronie - 299 od 2016!!! Wkleiłem screen z dzisiaj czyli 18 grudzień 2017 rok godzina 14.10 na poprzedniej stronie... Jak chce sprzedawać produkt to niech pokaże co ma w środku. 300 za kota w worku?? Śmiech... Za tyle to jakaś forumowa brać z klubu Czinkłaczento niech se kupi jak się zrzucą po piątaku... Chcę widzieć program w akcji i tyle - albo screeny albo filmiki na YT. Nawet taki Viaken handlujący kablami ma filmiki na YT... Reklama dźwignią handlu - trzeba to wiedzieć w XXI w... Czyż nie?? Czasy wciskania kitu w stylu Marketerów panoramy f**** i innych naciągaczy Forexu / srexu / dupexu już powoli mijają i jak ktoś mi pisze głodne kawałki, że lubi robotę przy słuchawce i lubi sprzedawać towar - tak bezinteresownie to mnie wk***a bo uwłacza moim resztkom inteligencji jaka mi została... Panie - sprzedajesz to zarabiasz a jak nie sprzedasz to żyjesz za minimalną krajową - i taka jest prawda i nie wal ściemy nam tutaj na forum, że jest inaczej. Takie kawałki puszczaj klubowiczom gruzowozów.... Jeszcze raz piszę - zaprezentuj dobrze produkt to znajdziesz kupca.... no chyba, że już z góry wiesz, że to gó**no i nie da rady tego w żaden sposób zareklamować tylko liczyć na fart i ustrzelenie jakiegoś zbłąkanego jelenia :D W takim razie trzymam kciuki za statystyki sprzedażowe pod koniec 2017...:D
Kurde I to ja bylem jeleniem niestety coz bywa jak gosc nie pokaze to pisz do mnie ja ci udostepnie materialy :) z ta cena to I tak zeszli bo pamietam ze pod ta nazwa ironlead pol roku temu moze wiecej na allegro po 500zl sprzedawali .. dobrze ze nie kupilem wtedy

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Cwaniaki nie dali paragonu bo byś ich pocisął z ustawy konsumenckiej - niezgodność towaru z umową i pozamiatane... Masz dowód wysyłki?? Jakieś fotki płyty, którą odesłałeś?? Ja jak odsyłam to robię foty, piszę pismo w 2 egz. i wysyłam poleconym, z potwierdzeniem odbioru... Wszystko spinam w teczkę i czekam na przelew :D

Ironlead

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mysłowice
Proszę bardzo:

vw polo.jpg citroen c5.jpg mits outlander.jpg
Moja oferta jest tu:

olx.jpg

Załączniki

• citroen.pdf
    523,8 KB · Wyświetleń: 14
  • outlander.pdf
    1,2 MB · Wyświetleń: 4

automichal

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Końskie
Mam fotki tego pisma ze zwrotem adres I cos tam jeszcze chyba no na ich miejscu oddal pieniadze I po problemie nikt by afery opinibpo forum nie robil

Ironlead

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mysłowice
Ponad 4 Gb jak na screenie + dane online
111.jpg

pod ta nazwa ironlead pol roku temu moze wiecej na allegro po 500zl sprzedawali .. dobrze ze nie kupilem wtedy
To nie nasza firma oferuje ten program na allegro, tylko pośrednik

Idę o zakład, że się nie doczekasz...;)
Jak zwykle tylko marudzenie, narzekanie i czarnowidztwo. Zakład przegrany.

Przypominam, że pełna oferta jest dostępna na stronie:
http://login.moto-moto.net/demo/
http://3n.pl/2moto/

No i co ten program faktycznie jest taki zły?

Ostatnia edycja:

Ironlead

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mysłowice
Panie - sprzedajesz to zarabiasz a jak nie sprzedasz to żyjesz za minimalną krajową - i taka jest prawda i nie wal ściemy nam tutaj na forum, że jest inaczej. Takie kawałki puszczaj klubowiczom gruzowozów.... Jeszcze raz piszę - zaprezentuj dobrze produkt to znajdziesz kupca.... no chyba, że już z góry wiesz, że to gó**no i nie da rady tego w żaden sposób zareklamować tylko liczyć na fart i ustrzelenie jakiegoś zbłąkanego jelenia :D W takim razie trzymam kciuki za statystyki sprzedażowe pod koniec 2017...:D
Ale ja nie narzekam, że brakuje mi klientów na nasz program. Jest wprost przeciwnie.
I co to za porównanie do Forexu? Do mnie też z tym dzwonią, telemarketing ma różne odmiany. My nie dzwonimy na pałę do "wylosowanego numeru" tylko z branżowym produktem do właściwych odbiorców. Nie czuję się osobiście żadnym naciągaczem, bo dostajecie naprawdę niemało w tej cenie, za którą płacicie.

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Na jakiej platformie to lata - chodzi mi o system operacyjny. Nie ukrywam działam na dystrybucjach Linux...

Ironlead

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mysłowice
Na Windowsach - wersja bez znaczenia, bo komponenty są dołączone na płycie. Pod Linuxa Java jest, NET Frameworka też da się uruchomić, nie wiem jak z resztą. Ironlead działa na pewno bo wymaga tylko Javy.
11.jpg

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Ma to coś schemat rozrządu do 1.0 ecobost? Fiesta na przykład - od 13r w zwyz?
4 letnie auto więc rozrządy już Janusze i Sebiksy u Kalyny w garażu pykaja...

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Szwagier Karyny takie tematy pyka przy krawężniku ,,na mazaczka'' :D
Weź już mi nie mów z tym mazaczkiem albo korektorem... Jak widzę takie kółka pomazane to już wiem, że "fachowiec" to ogarniał. Kiedyś jakiś kowal dokręcił rolkę napinacza tak mocno (torx), że nie obyło się bez dospawania nakrętki... Znam Janusza, który twierdzi że blokady są dla amatorów a profesjonaliści z doświadczeniem składają rozrządy na oko... Tak mówił i jak robił audi a4 2.0 z 2008 to 3 razy głowicę zdejmował leciały kolejno szklanki, zawory a za 3 razem wałek rozrządu strzelił...Kręcił na plaka aż ukręcił... hehehehe Oczywiście nie jego wina tylko poprzedniego warsztatu.... ech... Tak ja kiedyś w Focusie zdejmuję pokrywę zaworową a wałki rozjechane o 10st... Zdejmuję obudowę rozrządu i co?? - mazaczek na kółkach... Poprzednik wymienił wszystko bo obroty falowały... nie zajrzał tylko do rozrządu :D

Francc

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam , przeczytałem sobie kilka postów i dochodzę do wniosku że większość z użytkowników piszący w tym temacie i nie tylko w tym , to zwykli pieniacze :) którzy mają w pytę roboty i żeby z nudów nie zasnąć w kanale piszą cokolwiek :) byle by zaistnieć , janusze pracujący młotkiem i przecinakiem których wiedza kończy się na poprawnym przykręceniu koła , albo i to nie bo pewnie nie mają atestowanego klucza dynamometrycznego :) .
Panowie nie ma programu który by ogarnął wszystkie dane o rozrządach , pomiarach itp. itd. a już na pewno nie za 300 czy 600 zł i tylko wasza naiwność każe wam w to wierzyć że coś takiego można nabyć :) po to macie udostępnioną wersje demo żeby zobaczyć przykładowe zrzuty z ekranu :) Ilu z was ma legalną licencję wykupioną w VW bądź Reno albo w innej marce , dedykowaną do diagnozy/programowania auta , pewnie nikt z was .... a ten który ją ma i potrafi z tego korzystać nie ma czasu uzewnętrzniać się na forum i dzielić swoim doświadczeniem , bo on z tego żyje :)
Teraz co do tego programu nie znam go szczegółowo ale potrzebowałem punkty pomiarowe do Chryslera , napisałem meila i nawet się nie spodziewałem że ktoś mi odpiszę , a tu proszę niespodzianka . Zadzwonił do mnie pan z informacją że ma takie dane , zaproponowałem że za udostępnienie zapłacę ale mój rozmówca nie chciał ani grosza .... rozmowa trwała może 10 minut i już za chwile miałem dane których szukałem , więc z mojego punktu widzenia jak najbardziej OK i polecam tą firmę .
Pozdrawiam i Wesołych Świąt

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Witam , przeczytałem sobie kilka postów i dochodzę do wniosku że większość z użytkowników piszący w tym temacie i nie tylko w tym , to zwykli pieniacze :) którzy mają w pytę roboty i żeby z nudów nie zasnąć w kanale piszą cokolwiek :) byle by zaistnieć , janusze pracujący młotkiem i przecinakiem których wiedza kończy się na poprawnym przykręceniu koła , albo i to nie bo pewnie nie mają atestowanego klucza dynamometrycznego :) .
A może prowadzenie warsztatu to nie tylko siedzenie i taplanie rąk w smarach - co?? Na to nie wpadłeś geniuszu?? Twoje myślenie o prowadzeniu działalności z serwisowaniem pojazdów zaczyna się i kończy w kanale?? Co to jest atestowany klucz dynamometryczny?? Chodzi ci pewnie o kalibrację i pewnie ty taki masz i jeszcze założę się, że raz do roku go wysyłasz na kalibrację.... weź przestań. A co do programu to nic ciekawego nie wniosłeś bo na temat samego programu nic nie napisałeś...
PS
Misiu kolorowy - w psychologii jest takie pojęcie - PROJEKCJA - poczytaj sobie o tym bo jesteś tego żywym przykładem...
janusze pracujący młotkiem i przecinakiem których wiedza kończy się na poprawnym przykręceniu koła

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Kiedyś dałem się naciągnąć na programik, już nie będę pisał jakiego wydawnictwa. Miały być paski rozrządu i schematy, na czym najbardziej mi zależało. Były, tylko starych klamotów do 2002 roku, których się raczej na warsztat nie wpuszcza... Zgadzam się , że za te pieniądze nie można się spodziewać cudów, ale wydałem pieniądze na zupełnie niepotrzebną mi rzecz, więc lepiej dołożyć kasy i kupić jakiś konkret. Warsztat to nie tylko kanał i smary... jest jeszcze diagnostyka i elektronika, można to ogarniać mając odpalonego drugiego lapka, popijając kawkę i pisząc sobie pierdoły z kolegami na forum. Miło ,ciepło i przyjemnie :p Trzeba się uczyć i da się w końcu wyjść z kanału, choć nie unikam, żeby czasem dźwignąć silnik czy skrzynię, dla sportu ;)

Francc

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
A może prowadzenie warsztatu to nie tylko siedzenie i taplanie rąk w smarach - co?? Na to nie wpadłeś geniuszu?? Twoje myślenie o prowadzeniu działalności z serwisowaniem pojazdów zaczyna się i kończy w kanale?? Co to jest atestowany klucz dynamometryczny?? Chodzi ci pewnie o kalibrację i pewnie ty taki masz i jeszcze założę się, że raz do roku go wysyłasz na kalibrację.... weź przestań. A co do programu to nic ciekawego nie wniosłeś bo na temat samego programu nic nie napisałeś...
PS
Misiu kolorowy - w psychologii jest takie pojęcie - PROJEKCJA - poczytaj sobie o tym bo jesteś tego żywym przykładem...

Właśnie takich januszy jak ty mam na myśli ! :) a to że w smarach uwalony to mi nie przeszkadza , byle by wiedział co robi . Nawet z nieudolnym kopiowaniem avatara nasz problem , i pewnie lecisz na wifi od sąsiada :)

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Właśnie takich januszy jak ty mam na myśli ! :) a to że w smarach uwalony to mi nie przeszkadza , byle by wiedział co robi . Nawet z nieudolnym kopiowaniem avatara nasz problem , i pewnie lecisz na wifi od sąsiada :)
Tyś ten chłop ze stolycy... Po sposobie wypowiedzi i poziomie ogłady mniemam, że jednak nie rdzenny mieszkaniec z ciebie... Syneczku zejdź na ziemię bo nikt tutaj cię po dupce całował nie będzie. Chcesz się dowartościować to na Onecie jest forum LGBT...
Teraz zacytuję poprzednią twoją wypowiedź:
(...)przeczytałem sobie kilka postów i dochodzę do wniosku że większość z użytkowników piszący w tym temacie i nie tylko w tym , to zwykli pieniacze...
Utwierdza mnie to w przekonaniu, że jesteś żywym przykładem projekcji...:D Może czas gdzieś się udać i zasięgnąć rady jak wyjść z dołka i pozbyć się kompleksów... :D
Mechanizm obronny -Projekcja_Psychologia Wygladu.png

Nawet z nieudolnym kopiowaniem avatara nasz problem
Właśnie nie mam problemu bo udało mi się go nieudolnie skopiować :D

Do góry Bottom