Macie doświadczenie w jeździe motorami do 125 cm3? Trafiłem na artykuł właśnie takich 125 cm i nie które wyglądają jak rasowe motory. Jak to zachowuje się na drodze?? Warto zacząć przygodę z motorami od takich mniejszych modeli?
szosowo terenowe tajwańskiej produkcji silniki 125 na bazie hondy..fajny motorekA teraz taka nadal stoi u teścia w kurnikuWSK to juz nie są tanie rzeczy.
15-20 lat temu pełno tego na złomach stalo i nikt nie chciał na to patrzeć. A teraz ....

Ja również, przyjemny motocykl, miałem okazje się przejechać parę razy, dla mnie idealny, daje przedewszystkim dużo frajdy.Yamaha dt125 taka bym kupił jakbym miał wybierać
Hej , powiem ci że warto, dodatkowo dziś masz możliwość jazdy takim pierdzikiem bez dodatkowych uprawnień(wystarczy sama kat. B posiadana od min. 3 lat -ale to chyba już wiesz)Macie doświadczenie w jeździe motorami do 125 cm3? Trafiłem na artykuł właśnie takich 125 cm i nie które wyglądają jak rasowe motory. Jak to zachowuje się na drodze?? Warto zacząć przygodę z motorami od takich mniejszych modeli?
dobra podpowiedź -yamaha jest ok nie psuje się za często utrzymanie nie kosztuje zbyt wiele no i mało spala -ale to już poczytaj sobie więcej sam ;-)Ja miałem ponat dwa lata yamahę ybr 125 na wtrysku i bardzo przyjemnie mi się tym jezdziło . Tak po równym to i 105 pojechało. Na blacie ponad 30 tyś km i nikt tam do silnika nie zaglądał. Chińszczyzna to nawet 10 tyś nie chce dojezdzić.