• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Motocykle 125

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Chińszczyzna to nawet 10 tyś nie chce dojezdzić.
Tylko że w chinolu za 5 stów kupujesz nowy silnik(remont starego pewnie połowa tego) i jeździsz kolejne lata, a do jamachy albo hądy za tyle to najwyżej kilka uszczelek kupisz.

MarcusPi

Początkujący
Punktów
0
Eee tam 125 dobre choćby na mały rozruch :p W ogóle ostatnio idąc sobie chodnikiem, usłyszałem coś jadącego i brzęczącego jak komar. Patrzę, że to coś jedzie po chodniku odsunąłem się a to wyglądało jak przerobiony mały bmx na motor. jak znajdę filmik to prześlę :D

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Zaczynałem od kawalsuki eliminatora 251 i na prawdę to był bajkowy motorek... Na pierwszy sprzęt polecam

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
125 do ścigania się nie nada pewnie, ale na miasto gdzie jedziesz max 80, żeby dojechać gdzieś paląc 1/4 tego co pali samochód, bez marnowania czasu na stanie w korkach i szukanie miejsca do parkowania to chyba najlepsza opcja.
Kiedyś myślałem nawet nad kupieniem takiej cbf125 mimo że nie specjalnie jestem przekonany do dwóch kółek.

MarcusPi

Początkujący
Punktów
0
A ja akurat jestem fanem takich dwóch kółek ;) Co do 125 to fajną opcją będą motocykle Zontes, Yamaha, Junak czy Honda.

Do góry Bottom