Może jestem jebnięty, ale zadzwonilem do tej firmy o tej porze i nawet chwilę udało mi się porozmawiać z kimś z firmy. Co prawda umowilismy się na poniedziałek na taką dłuższą rozmowę, ale teraz i tak zdazyłem zapytac o pare rzeczy.
Wiec dowiedziałem się, ze rzeczywisscie ten ich olej jest niby produkowany w jakiejs najnowoczesniejszej rafinerii w Europie i to już im gwarantuje topową jakość. Ceny starają się utrzymywać średnie, pomimo tego, że podobno koszt produkcji jest 2x wyższy od innych tych "markowych" olejów, ale że nie mają kosztów zwiazanych z reklamą i takich tam to mogą sprzedawać ten olej w miare korzystnej cenie. Poźniej podobno mają podnieść ceny, ale to juz nie wypytałem kiedy. I ogólnie właściciel firmy jest z Polski ale olej Holenderski. No i w sumie tyle co wiem, coś tam mi jeszcze gadał o jakichś bazach i tak dalej, że też najwyższa klasa ale nie jestem w stanie tego powtorzyć, to bylo już takie za bardzo szczególowe.
Tak, więc jak zamowię u nich ten olej to na razie zaleję go do swoich dówch osobówek i jednego dostawczaka. Jak mi sie spodoba to będę leciał w beczkach dla warsztatów.
Pozdro
No ale oni podobno poźniej robią ten olej w tej niby najnowocześniejszej fabryce w Europie(być może kolega wyżej pomylił nazwy Rafineria a Fabryka). Bo mi gościu mowił o najnowocześniejszej fabryce w Europie.

No nic, zamówię olej to sie podzielę spostrzeżeniami