P
PogotowieSamochodoweUK
Kiedys byl koles o ksywce sipowitz co handlowal vagami i tez zamilka jakies 3 lata temu i juz nikt go nie uslyszal hehehe

cdp + brak wykrycia vci da się to opanować!Jak ktoś z tym ma kłopoty to polecam swoja pomoc , typowe to :
- brak komunikacji ze starymi Fordami
- BMW
- i inne ..
diagnos@ vp.plcdp + brak wykrycia vci da się to opanować!
Pracowałem na na 2012,3 zainstalowałem 2013,1 podłączyłem do do starego Opla przez przejsciówke 10-pin. Podejrzewam że przy aktualizacji sprzętowej coś nie łączyło bo te gn. w oplach są marne. Diody świecą na zielono a przy podłączeniu do auta( już z obd}, zmienia się cyklicznie na czerwono i klika jakiś przekaźnik w laptopie. W laptopie w ustawieniach sprzętowych test com przechodzi. W pcecie gdzie zainstalowałem póżniej wersje 2012,3" urzadzenie ma awarię" i nie przechodzi testu. Wersje starszą mam na partycji |c| a nową zainstalowałem na drugiej. Zauważyłem że te klikanie ma związek z jakąś blokadą czy zwarciem bo jak jak otworzyłem menagera urządzeń to okno jego mruga w takt czerwonej diody. Jak odłącze a. coma to jest normalnie.da sie, ale to było stale czy teraz sie pojawiło ?
Zasilam z aku. przez przjściówke starego peugoetaaaaaaaaa poszla komunikacja pod usb , nie miałes jakiegoś przepiecia ?? Tylko ja nie zasialasz VCI 12 V to nie bedzie komunikacji
Temat opanowany. Znalazłem fachowca (ogłasza się na allegro) Padło coś po usb, Zrobili szybko i fachowo podchodzą to tematu. Tel do serwisu 790479540 i co ważne niedrogo,Zasilam z aku. przez przjściówke starego peugoeta
Tu chyba pierwszym problemem będzie że nie wykrywa go windows. wygląda że jest zwarcie pod usb.
Jak byś miał chęć zająć się tym egzemplarzem to podaj adres do wysyłki na diagnos@vp.pl