• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Naprawa autocom cdp

Status
Zamknięty.
P

PogotowieSamochodoweUK

Teraz mam laptopa do diagnostyki nowego na 7starter i nic nie kombinuje bo pod to kupilem wszystkie kable.
Czyli rozumiem ze tego AC odpuscic i kupic innego, juz go nie podlaczac do nowego laptopa?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
ales Ty sie uparł AC bedzie pewnie dobry jak poprzednio aktualizował sie tylko raz , podejrzewam ze cos z programem .

P

PogotowieSamochodoweUK

Z programem na plycie czy ze tak hu..wo zainstalowany?
Boje sie go podlaczyc zeby sobie laptopa nie zpsuc bo juz zainstalowalem na nim ponad 80gb pomocy, programow i wszystkiego badziewia do pracy.
Nie wiem czy warto ryzykowac? Moze byc tak ze to laptop szwankowal? Bo ten koles mi go stawial na nowo bo byl wkladany wiekszy dysk i wtedy sie wszystko popierdaczylo po dotknieciu jego magiczna reka, a pierwszy padl mi hex+can klon i bylem w szoku bo od 7 lat go mam i nigdy do neta nie podlaczalem a tu zonk...
Znalazlem tego http://www.ebay.co.uk/itm/Autocom-C...iagnostic_Tools_Equipment&hash=item2a2e77cfd2
Wiec sie zastanawiam nad sprzedaniem mojego i kupieniem kolejnego.

Jaka jest roznica miedzy nim a moim CPD+ z tym kwadracikiem niebieskim?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
echsssss istotna , zupelnie inna konstrukcja ... kiedys wejdz na skype to pogadamy bo mi palce odpadną. :) i wpieprzyli tam znowu losowy BT :) chiniole sa zabawne ze jeszcze fotki dają

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
ja wiem ? ja uzywam cdp+ i nie mam klopotów tyle ze go podrasowałem po swojemu .

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
no to jednoznacznie masz cdp+ możesz na maila podesłać w dużej rozdzielczości ?

P

PogotowieSamochodoweUK

Tak wysle ci, tylko powiedz mi co ja mam z tym zrobic teraz? Instalowac go na nowo, czy odpuscic bo ma syfa jakiegos w elektronice lub na plycie?
A moze byl zle zainstalowany poprostu?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Ja bym zainstalował program na czystym systemie , tylko pamiętaj o framework 3,5 i 1,1

P

PogotowieSamochodoweUK

Wyjasnij mi temat frame work bo nie wiem co to. Ja wiem ze to brzmi smiesznie, ale nie czaje tego jak sie instaluje takie rzeczy. Mam filmiki instruktazowe na plycie z softem.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
to srodowisko graficzne microsoftu sam zainstalujesz na nowym sytemie

P

PogotowieSamochodoweUK

Aha, a to tego w windowsie juz nie ma? Musze to przed Auto comem zainstalowac rozumiem?

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Wujek w SB dam Ci linka do tego jak chcesz xD

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
instalujesz polecam win xp prof sp3 , potem szukasz framework 1.1 i framework 3,5 i to instalujesz , potem dopiero AC

P

PogotowieSamochodoweUK

Ale ja juz mam laptopka z ori 7 starter i na tym chce to stawiac bo pod 7mke 64bity kupilem wszystkie inne kable na nowo i cofnac sie juz nie moge.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom