ja mam cdp+ 2013.2 i z grupą Vag łączy się bez problemu z takimi passatami równieżcoś z twoją głowicą jest nie tak albo próbuj wgrać starszego softa
jeśli w autocomie nie idzie podłączyć fordów w dieslu czy to starego TD czy nowe TDCI to jest przyczyna, że brakuje mu chipu (m6636b) z innymi dieslami renault, citroen, peugeot, opel itp nie ma problemu. Moje pytanko czy wie ktoś gdzie można taki chip dostać i jaka cena (chodzi o sprawdzone źródła). Czy jednak lepiej to oddać komuś kto się tym zajmuje by on tym się zajął? Za każdą odpowiedź z góry dziękuje 
Witam!
Mam problem z CDP+ 2013.3. Kupiłem 2szt., zainstalowałem oprogramowanie, głowice ładnie wykrywa, ale nie można podłączyć się do Passata B5 (rok 98). Podobno CDP+ ma problemy z połączeniem się przez OBD po lini K. Czy jest możliwość jakieś modyfikacji, tak aby CDP łączył się z autami grupy VAG?
znaczy się jak dokładnie to wygląda , bo nie wiedziałem że jedno z drugim może w jakiś sposób pracowaćautodata jak masz zainstalowana to od razu jest w autocomie polaczona, a ja polecam mimo wszystko wersje 2012.3.3 testeowalem wszystkie od najnowszej i ta jest jak dla mnie numer 1

a z innymi programami też działa ?