• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Narzędzia do użytku domowego i warsztatowego.

Kyler

Nowy
Punktów
0
Witam, zamierzam kupić sobie zestaw kluczy nasadowych i płasko-oczkowych, zwracam się do Was o pomoc w wyborze. Chciałbym kupić dobre zestawy kluczy płasko-oczkowych, nasadowych, torxów, i imbusowych.
Słyszałem że zestaw nasadowych Honitona jest dobry to prawda? Chciałbym usłyszeć waszych opinii co doradzacie.
Z płasko-oczkowych Coval,Jonnesway, Honinton? Nie mam pojęcia :)
A co do Torxów i imbusów chciałbym coś dobrego, wysłucham wszelkich rad.
Z góry dzięki za opowiedz.
Narazie jestem zielony z jakiej formy się wyposażyć w zestawy ale mam nadzieje że z waszą pomocą będe wstanie skompletować fajny zestaw za przyzwoite pieniądze.
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam.

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Było na forum już kilka nie, kilkadziesiąt razy ... Honiton jest dobry ! Używać szukajki !

ramzes234

Bywalec
Punktów
0
Nasadowe to Honiton. Płasko oczkowe dobre są Yato, Neo. A jak chcesz tańsze to bardzo dobre są Vorel. Przez jakiś czas korzystałem z modeco z Nomi i byłem zaskoczony jakie dobre są. A bity to średnio polecam Yato. Mam zestaw jeszcze nic się nie urwało ale rdzewieją choć nie są dużo używane

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Bity yato to porażka nie polecam i piszę to już któryś raz na tym forum. Vorel to tandeta z najtańszej pułki tak jak i topex. Płasko oczkowe jak podał Suse covala polecam i mają dożywotnią gwarancje. Honiton nasadowe mam i super sprawa.

ramzes234

Bywalec
Punktów
0
Vorel może jest z niskiej półki ale płasko oczkowe naprawdę dają radę.

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
Ja wybrał bym Coval.
Cena dobra i na prawdę wytrzymałe jak na tę półkę cenową.
Tak nasodowe jak i płasko oczkowe.
Oczywiście do użytku domowego i garażowego.

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Coval ma dożywotnią gwarancje na płasko oczkowe używam i polecam. Dobra jakość i cena przystępna.

Złota Rączka

Początkujący
Punktów
0
Kolego bez wahania polecam narzędzia jonnesway pracowałem nimi przez 3 lata na warsztacie, jedynie na małą zestaw grzechotkę trzeba uważać ale to jak w większości tylko do odkręcania już popuszczonych śrub. Nie żebym robił jakąś anty reklame firmie coval ale zdecydowanie nie polecam no chyba że ma być to zestaw do majsterkowania w domu przy tylko swoim aucie i sporadycznie,

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
Kolega złota rączka nie czytał chyba od początku.

Do góry Bottom