Tomm
SuperMechanior
daj mu Boże radość ze sprzedaży a drugiemu radość z kupna. Ja zawsze byłem szczęśliwy w tych momentach, zaznaczam momentach.
za domem dziada rozebrac i allegro hyhy 

Za odpowienie pieniadze sam kupie
A co ty chcesz od cytryn ? jasne tylko szmelcwageny .. i tym podobne , a mało tego się naprawia ? bo głownie to się naprawia . Ja jeżdżę cytrynami od 1992r (chyba ) kazda u mnie po 5 lat co najmniej i nie narzekam , a xara to niski segment a na pewno nie jest to drewnowóż jak golf czy cus podobnego. Szkopy to nawet siedzenia wygodnego nie zrobią .Czytam i sie dziwie. Fakt Cytrynka to nie A6 czy Paszczak![]()
A co ty chcesz od cytryn ? jasne tylko szmelcwageny .. i tym podobne , a mało tego się naprawia ? bo głownie to się naprawia . Ja jeżdżę cytrynami od 1992r (chyba ) kazda u mnie po 5 lat co najmniej i nie narzekam , a xara to niski segment a na pewno nie jest to drewnowóż jak golf czy cus podobnego. Szkopy to nawet siedzenia wygodnego nie zrobią .

Ja nic i ten post nie mial byc o cytrynkach tylko o niepopularnosci sprzedawanego pojazdu.A co ty chcesz od cytryn ? jasne tylko szmelcwageny .. i tym podobne , a mało tego się naprawia ? bo głownie to się naprawia . Ja jeżdżę cytrynami od 1992r (chyba ) kazda u mnie po 5 lat co najmniej i nie narzekam , a xara to niski segment a na pewno nie jest to drewnowóż jak golf czy cus podobnego. Szkopy to nawet siedzenia wygodnego nie zrobią .

mam a4 z racji ceny jako pierwszego pojazdu w nok. moge pochwalic tylko Q reszta to ""kazdy chwali to co ma taka prawda![]()

a ja tam lubię audiJa nic i ten post nie mial byc o cytrynkach tylko o niepopularnosci sprzedawanego pojazdu.
Czepiasz sie
mam a4 z racji ceny jako pierwszego pojazdu w nok. moge pochwalic tylko Q reszta to ""
Jest taki norweski zart o posiadaczach audi.
- Wiesz dlaczego znaczek audi to piec zer?
- nie
- cztery na grillu i jedno za kierownica.
![]()
komfort jesthmm czasami bym sie klocil arnikomfort jest

zgadzam sie z Toba Marku w 101%ak teraz widze te konstrukcje to tych projektantów na rok do serwisu bym zagonił do roboty jako mechanik . Nawet oleju wlać czasem nie ma jak .... sami wiecie zresztą