• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Nie mogę sprzedać samochodu..

Tomm

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Wieś mazowiecka
daj mu Boże radość ze sprzedaży a drugiemu radość z kupna. Ja zawsze byłem szczęśliwy w tych momentach, zaznaczam momentach.

mle6669

Nowy
Punktów
0
niesprzedawalny? eee nie wierze. czasami ilosc ogloszen nie idzie w parze z zainteresowaniem. poszukaj takich stron gdzie wstawisz za darmo ogloszenie(no chyba ze chcesz placic to juz inna bajka ale na poczatek radze szukac darmowych) ale na stronach gdzie jest zainteresowanie , np ja (sprowadzam auta i je sprzedaje) bardzo lubie strone www.moto.gratka.pl za darmo ogloszenie i duzy ruch na stronie jest

ArturK89

Początkujący
Punktów
0
A propos "niesprzedawalnych" aut powiedzcie mi czy ceny w skupach aut są podobne jak w komisach? Rozważam opchnięcie starej Corsy (98r.) w skupie bo w komisie takiego auta nie będą chcieli a na złom trochę szkoda mi oddać bo dbałem.

goralpio

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
mława
jak takiej corsy nie sprzedasz, to żadnego nie jesteś w stanie sprzedać przecież to hit na rynku aut używanych.
odpicuj i na giełdę a zobaczysz jakie to ma zainteresowanie.

dartech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
157
Miasto
Årdalstangen
Czytam i sie dziwie. Fakt Cytrynka to nie A6 czy Paszczak ale jezeli auto jest zadbane i nie zgnite to raczej znajdzie nabywce tylko poczekac trzeba jak to jest z autami malo popularnymi. Tylko po co rzucac blotem na kolege... Sprzedal - chwala za cierpliwosc ;)

SajmonMB

SuperMechanior
Punktów
61
pociągnę temat niesprzedawlanych aut jakie uważacie za chodliwe a jak za niesprzedawalne w cenie do powiedzmy 15k?

maxsslko

SuperMechanior
Punktów
297
Wszytsko co ma pod maska 2,2 dci i nie jest masterem czyli laguny, espace. Wszytsko co ma pod maska 3.0 dci niezaleznie czy to opel saab czy renault. Wszytsko co ma 2.0 TDI i pierwszych lat produkcji chyba ze trafimy idiote. Od wyzej wymienionej listy CCC, czyli cena czyni cuda:) Za odpowienie pieniadze sam kupie:)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Czytam i sie dziwie. Fakt Cytrynka to nie A6 czy Paszczak ;)
A co ty chcesz od cytryn ? jasne tylko szmelcwageny .. i tym podobne , a mało tego się naprawia ? bo głownie to się naprawia . Ja jeżdżę cytrynami od 1992r (chyba ) kazda u mnie po 5 lat co najmniej i nie narzekam , a xara to niski segment a na pewno nie jest to drewnowóż jak golf czy cus podobnego. Szkopy to nawet siedzenia wygodnego nie zrobią .

Ostatnia edycja:

mateusek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
183
Miasto
Dublin -Kraków
A co ty chcesz od cytryn ? jasne tylko szmelcwageny .. i tym podobne , a mało tego się naprawia ? bo głownie to się naprawia . Ja jeżdżę cytrynami od 1992r (chyba ) kazda u mnie po 5 lat co najmniej i nie narzekam , a xara to niski segment a na pewno nie jest to drewnowóż jak golf czy cus podobnego. Szkopy to nawet siedzenia wygodnego nie zrobią .

kazdy chwali to co ma taka prawda :p

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
e tam ... miałem kupe samochodów i nadal wracam do cytryn .. zawieszenie hydro nie ma sobie równych i inne. A przewijaja się różne i nadal uważam ze samochody PSA sa udane tyle ze teraz szkopy mieszają i tracą swój smaczek

dartech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
157
Miasto
Årdalstangen
Ja nic i ten post nie mial byc o cytrynkach tylko o niepopularnosci sprzedawanego pojazdu.
Czepiasz sie ;)

kazdy chwali to co ma taka prawda :p
mam a4 z racji ceny jako pierwszego pojazdu w nok. moge pochwalic tylko Q reszta to "" ;)

Jest taki norweski zart o posiadaczach audi.
- Wiesz dlaczego znaczek audi to piec zer?
- nie
- cztery na grillu i jedno za kierownica.
:D

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A popularność szwaby zdobyły prze lata propagandy , owszem robili dobre auta golfy1/2 audi cygara beczki ale to wiesz historia . Jak widziałem wstepne projekty XM to szczena do parteru ... jak na tamte czasy wyprzedzał epokę tyle ze ekonomista i po zawodach .. a zawiecho activia z siłownikami przechyłu no to też była bajka a teraz po taniosci taki C5 na resorach ... profanacja ... a tez mialem Volvo 760 GLE bajka .... jak teraz widze te konstrukcje to tych projektantów na rok do serwisu bym zagonił do roboty jako mechanik . Nawet oleju wlać czasem nie ma jak .... sami wiecie zresztą

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Ja nic i ten post nie mial byc o cytrynkach tylko o niepopularnosci sprzedawanego pojazdu.
Czepiasz sie ;)

mam a4 z racji ceny jako pierwszego pojazdu w nok. moge pochwalic tylko Q reszta to "" ;)

Jest taki norweski zart o posiadaczach audi.
- Wiesz dlaczego znaczek audi to piec zer?
- nie
- cztery na grillu i jedno za kierownica.
:D
a ja tam lubię audi :) komfort jest

dartech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
157
Miasto
Årdalstangen
hmm czasami bym sie klocil arni :D
zeby tylko w tych nowszych nie przekombinowali z CP to byloby super.
ja tez nie stronie od pierscieni - mialem kilka - ale zawsze jest cos co porywa mnie do niecenzuralnych slow :D

ak teraz widze te konstrukcje to tych projektantów na rok do serwisu bym zagonił do roboty jako mechanik . Nawet oleju wlać czasem nie ma jak .... sami wiecie zresztą
zgadzam sie z Toba Marku w 101%

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
znaczy nie jechałeś np. XM to była wygoda , nawet z nostalgii mam ochotę kupić sobie dla miecia ....

Do góry Bottom