MTM
Zweryfikowany Mechanik
Myślałem, że wszyscy tak robią...ja robie na wszytskim co przytarga klient, ale gwarancja jest po stronie klientasam przywozi sam sobie daje gwarancje
![]()

Myślałem, że wszyscy tak robią...ja robie na wszytskim co przytarga klient, ale gwarancja jest po stronie klientasam przywozi sam sobie daje gwarancje
![]()

a ksiądz?Kazdy mechanik to oszust, zarabia na ludziach co się nie znają na mechanice, tak samo jak lekarz na takich co nie umieją leczyć, piekarz na takich co nie umieją piec chleba, itd.
ale chodzi mi o jego umiejętności no bo my mamy takie a on inne i idąc tokiem myślenia kolegi Marcina ksiądz ma bezpośredni kontakt z Bogiem a my go nie mamyCo Ty to święty człowiek ....

ale chodzi mi o jego umiejętności no bo my mamy takie a on inne i idąc tokiem myślenia kolegi Marcina ksiądz ma bezpośredni kontakt z Bogiem a my go nie mamy
.hahahaDawno, dawno temu uczono mnie na lekcji religii, że ksiądz to pośrednik między człowiekiem a Bogiem.
Ja nie ufam pośrednikom.
dobre
Bo na zastępczaka szukam dobrego, sprawdzonego wozu, który nigdy klienta nie zawiedzie a Ja nie będę musiał dokładać...Twoja korsina to się chowa, przed takim dumnym wozem jak Kia.Potrzebujesz wozu zastępczego. Corsa b 1.5 D. Taki mam. Wół roboczy pali trochę więcej od kosiarki i nie ma szans nabic się na fotoradar