arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
To jest akurat najmniejszy z wydatków które planuję dla niegoW życiu nie wkładałbym kasy w nowy katalizator do takiego starego strucla.

Tworzyłem, na małoArni będzie dobrze ...nie spodziewałem się że takie tutoriale tworzyłes![]()
mam swojego bloga na którego już od lat nie wchodziłem
ale co mi tam kupię nowe

Nie wolno, musisz sam na niego wpaść przypadkiem, takie są zasadyDaj Arni adres tego bloga. Poczytaj coś człowiek w wolnej chwili
Dobry diagnosta w Polsce musi być ślepy, posłuszny i mieć twardą dupędiagnosta
wiedzę nie konieczniePoduszki przy okazji obadałemA to przepraszam. Tylko jakiś idiota wymieni sprzeglo a nie np poduszki bo mu drga. Jak najmniej się udzielać, czasy tragiczne.
żadna nie jest zerwana a jeśli chodzi o twoje obawy co do drgań to tego nie było, raczej nazwał bym to szarpaniem rano przy ruszaniu na zimnym silniku, też dlatego myślałem wymienić na nowy komplet ale wpierw złożę i zobaczę jak to będzie chodzić, łożysko oporowe i to małe w wale korbowym wleci nowe, jak najbardziej masz prawo się wypowiadać ale teksty typu "to ty jesteś diagnostą" mnie drażnią, takie połowiczne naprawy świadczą raczej o moim skąpstwie albo inaczej mówiąc umiejętności rozsądnego dysponowania swoimi środkami
pamiętaj o tym że jestem pyrakiem, z każdej strony obejrzę złotówkę zanim ją wydam szczególnie na tak stare auto, albo jak to gdzieś wcześniej napisał ktoś inny "starego strucla" mało tego nie wiem czy wiesz ale zamiast kupić nowe tarcze hamulcowe dałem moje do wyrównania na tokarce
czyli zregenerowałem je, zresztą w dzisiejszych czasach wymienianie części na nowe nie daje pewności że będzie lepiej niż przedtem, taką mamy jakość w sklepach.
niestety... Na pewno trzeba mieć charakter w tym zawodzie i jakieś swoje zasady, standardy jakby to powiedział jeden diagnosta z forum norcom "kręgosłup moralny" 
Serio czy kpiszNo pokazałeś wlasnie kręgosłup moralny.
?serio czy kpisz ?Serio czy kpisz?