Jak najbardziej jest - kafelek "Wyszukiwanie - pełna oferta" - opcja "Zaawansowane"Mam pytanko do Panów programistów. W starym katalogu mogłem sobie dobrać np. tarcze hamulcowe po wymiarach. Podając średnicę katalog wyrzucał mi pasujące tarcze. Z tego co widzę w nowym Katalogu tego nie ma...
Można to zrobić po naciśnięciu prawego klawisza myszki - przykładowo jeśli ktoś zajmuje się pojazdami osobowymi i korzysta przegląda faktury/zamówienia to ekran można dostosować tak, jak pokazano na zdjęciu.A czy byłaby możliwość aby te startowe kafelki zlikwidować albo je ustawić pionowo ??
Nawet jeżeli każdy na swoim kompie musiałby zrobić to osobiście .
Trzeba być zarejestrowanym klientem IC i wtedy dostaje się login na podany numer klienta (przedstawiciel handlowy się tym zajmuje).A skąd wziąć ten login ? Trzeba mieć jakaś umowę czy coś z IC ?
Proszę uruchomić stary katalog (musi być wersja co najmniej 630), pojawi się komunikat o aktywacji w nowego katalogu. Aktywacja wymaga zmiany hasła, po której to zmianie login do nowego i starego będzie taki sam. W przypadku kłopotów przedstawiciel handlowy jest w stanie aktywować nowy katalog, co będzie się wiązało ze zmianą hasła.zciągnołem ten katalog i stary login jaki mam nie pasuje skąd wziąść nowy
Można to zrobić po naciśnięciu prawego klawisza myszki - przykładowo jeśli ktoś zajmuje się pojazdami osobowymi i korzysta przegląda faktury/zamówienia to ekran można dostosować tak, jak pokazano na zdjęciu.
Wyświetl załącznik 7001
Warto także pamiętać o skrótach klawiaturowych, które pozwolą nie przejmować się położeniem kafelków. Naciśnięcie lewego ALT pokazuje te skróty. Aby wejść do katalogu osobowego wystarczy więc nacisnąć Alt+K.
Trzeba być zarejestrowanym klientem IC i wtedy dostaje się login na podany numer klienta (przedstawiciel handlowy się tym zajmuje).

to że muszę mieć login do przeglądania katalogu to dziwna sprawa dla mnie. Nawet jeśli chciałbym sobie założyć login to i tak nie prowadzę działalności tylko działam sobie w garażu
to że muszę mieć login do przeglądania katalogu to dziwna sprawa dla mnie. Nawet jeśli chciałbym sobie założyć login to i tak nie prowadzę działalności tylko działam sobie w garażu
Jak najbardziej jest - kafelek "Wyszukiwanie - pełna oferta" - opcja "Zaawansowane"
Można to zrobić po naciśnięciu prawego klawisza myszki - przykładowo jeśli ktoś zajmuje się pojazdami osobowymi i korzysta przegląda faktury/zamówienia to ekran można dostosować tak, jak pokazano na zdjęciu.
Wyświetl załącznik 7001
Warto także pamiętać o skrótach klawiaturowych, które pozwolą nie przejmować się położeniem kafelków. Naciśnięcie lewego ALT pokazuje te skróty. Aby wejść do katalogu osobowego wystarczy więc nacisnąć Alt+K.
Trzeba być zarejestrowanym klientem IC i wtedy dostaje się login na podany numer klienta (przedstawiciel handlowy się tym zajmuje).
)jeden z braków w nowym katalogu to możliwość filtracji np przy wyborze tarcz/klocków, czyli podział oś przednia/oś tylna.
W starym to było, i ułatwiało sprawę przy dużym wyborze części dla danego auta.
Takie filtrowanie jest dostępne w nowym IC_Katalogu - w widoku wynikowym z towarami, trzeba wejść w opcje zaawansowane (przycisk ">" pod szukajką lub skrót klawiszowy - F7), a następnie zaznaczyć interesującą nas stronę zabudowy.jeden z braków w nowym katalogu to możliwość filtracji np przy wyborze tarcz/klocków, czyli podział oś przednia/oś tylna.
W starym to było, i ułatwiało sprawę przy dużym wyborze części dla danego auta.