Krzysztof17
SuperMechanior
Dodajcie możliwość przeglądania bez logowania
Te produkty można znaleźć w wyszukiwaniu po wszystkich grupach. Idąc od menu głównego:nie widzę w nowym katalogu mat. naprawczych do opon , ciężarki , wkłady, kołki ... pominięto chyba to . po indeksach wchodzi
Będzie to naprawione w następnej wersji programuW ustawieniach wyceny nie da się ustawić opcji dla nie vatowców, wartość 0% nie jest przyjmowana.
W którym konkretnie wydruku brakuje cen detalicznych? Niektóre wydruki mają możliwość konfigurowania, które ceny wyświetlać (ikonka "Ustawienia wydruku" w okienku podglądu wydruku").Mozecie dodać możliwość wydrukowania cen detalicznych dla klienta?
jest jak byk na pierwszej stronie to co szukasz pod nazwą wycenaRównież szukałem opcji zrobienia wyceny, wraz z możliwością ustalenia procentu narzutu od ceny zakupu.
Na ten moment nie możemy nic obiecać, ale jak miałoby to wyglądać? W którym miejscu w programie miałoby to zastosowanie?czy możecie dodać do programu takie coś jak zlecnia napraw i bazę klientów, wiele warsztatów by na tym skorzystało bo by nie musieli kupować dodatkowego oprogramowania
Błąd został poprawiony w najnowszej wersji (występował w sytuacji gdy włączone było ukrywanie paska systemu Windows).Widzę, że Programiści Inter Cars S.A. INTER CARS zaprzestali dyskusji w temacie tegoż programu. Dopisuję się tutaj, ponieważ mam problemy z wyświetlaniem fotek części. Wyświetlają mi się tylko po najechaniu myszką - miniatury. Natomiast kliknięcie wywołuje martwe i puste okno oraz blokuje cały program. Dopiero zamknięcie tego martwego okna umożliwia dalszą pracę z programem. Występuje to na różnych komputerach pracujących pod windows 7. Natomiast nie ma tego problemu pod windows 10. Zgłaszałem to na helpdesk, ale nic nie mogli z tym zrobić. Przerosło ich możliwości. A ja dałem sobie z tym spokój ze względu na stratę cennego czasu. Nadmieniam, że na wersji 2.4.1.13 tego nie było.
. Wyświetl załącznik 8488 Wyświetl załącznik 8489