Krzysztof17
SuperMechanior
Będzie opcja że nie zarejestrowani klienci będą mogli przeglądać ten katalog ??
O jakich naprawach mowa?Weekendowe naprawy kiedy się zakończą?
Nie przewidujemy takich zmianBędzie opcja że nie zarejestrowani klienci będą mogli przeglądać ten katalog ??

Castro podaje ile oleju ...Miałem to pisać jakiś czas temu ale teraz dopiero się do tego zabrałem: chętnie ja jak i zapewne inni użytkownicy katalogu znaleźli by w nim informacje na temat lokalizacji filtrów kabinowych, np. przy pozycji filtra kabinowego mogłoby być zamieszczone zdjęcie z jego lokalizacją, znacznie by to usprawniło proces jego wymiany na warsztacie. To samo tyczy się ilości oleju silnikowego w autach, przy wyborze filtra mogłaby się pojawiać pojemność układu zadanego auta. Małe rzeczy a bardzo użyteczne.
To nie o to chodzi, też mam ten katalog, nie mam problemu ze znalezieniem informacji na ten temat, chodzi tylko i wyłącznie o to, żeby wszystko było w jednym miejscu, uporządkowane zarówno w kwestii ilości wlewania oleju, miejsca montowania filtra kabinowego oraz ilości czynnika do klimatyzacji, to są trzy rzeczy, które najczęściej są przeze mnie sprawdzane i dlatego chciałbym to mieć uporządkowane w katalogu przy okazji zakupu filtra olejowego czy też kabinowego.wczoraj był u mnie przedstawiciel z castrola i dał katalog produktów i katalog z info o autach ile i co wlewać , wszystko w formie papierowej ... przycisnąć przedstawiciela z carsu niech dadzą ...
Proszę o więcej szczegółów. Czy chodzi o to, żeby w programie IC_Katalog widzieć stan z Pańskiego programu magazynowego? To jest dość problematyczne, bo wymagałoby napisania przez programistę czegoś w rodzaju pluginu pobierającego dane z programu magazynowego. Poza tym - w jaki sposób części miałyby być identyfikowane? Jeśli po indeksie IC to OK. Ale co jeśli ten sam towar kupiony u innego dostawcy ma inny indeks?Przydała by się opcja własnych stanów magazynowych . Sporo leży filtrów i oleju i jak się czegoś szuka to fajnie by było widzieć ze coś się ma u siebie ...