lidiaboleszyn
Nowy
- Punktów
- 0
samochód nie odpala na gazie
omega 2.0 filtr gazu zmieniony , instalacja stara włoska , jeśli już zapali to obroty ok. 0.5 lub gasnie na parowniku jest tylko jedno pokretło . nie sprawna sonda ale przed wymiana rorzadu bylo dobrze czy to parownik nie używany [ membrana ] mógl stwarniec / na paliwie odpala ale tylko zimny cieply zapomnijJakieś informacje na temat samochodu i instalacji. jaki silnik jaka instalacja. czy chodzi na benzynie kiedy były przeglądy itd.
Bo tak to wróżenie z fusów
litosci nie wszystkie kobiety to idiotki , nie odpala cieply 95 st C ani na samym paliwie ani na samym gazieauto powinno odpalac na benie pozniej przelaczac na gaz.
samochód nie odpala na gazie
auto powinno odpalac na benie pozniej przelaczac na gaz.
litosci nie wszystkie kobiety to idiotki , nie odpala cieply 95 st C ani na samym paliwie ani na samym gazie
wszystkie opcje prawdopodobne już zrobilam szukam nietypowychOdpowiedziałem na pytanie abonament na szklana kulę w tym miesiącu wyczerpany.
Podłączyć auto pod komputer i sprawdzić błędy, później sprawdzić parametry potrzebne do rozruchu, naprawić, odpalić auto. Jeżeli auto odpali i będzie wszystko OK na benzynie to kolejnym krokiem jest regulacja LPG.
Albo jestem głupi albo nienormalny. Pisałem, że abonament mi się na kulę skończył....... jakieś błędy? live data? co zrobiłaś, co wyszło????? chcesz pomocy to coś napisz.wszystkie opcje prawdopodobne już zrobilam szukam nietypowych

jak zwykle sama doszłam sonda i parownik pa pa miłego samcom buziakaAlbo jestem głupi albo nienormalny. Pisałem, że abonament mi się na kulę skończył....... jakieś błędy? live data? co zrobiłaś, co wyszło????? chcesz pomocy to coś napisz.![]()
ze samcem łatwiej dojśćjak zwykle sama doszłam sonda i parownik pa pa miłego samcom buziaka
i przyjemniej