• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Opel astra J wgniecenie na drzwiach rant

gloom

Nowy
Punktów
1
Witam, jestem nowy i szukam porady i pomocy. Otóż ktoś uszkodził mi drzwi tak jak na zdjęciach, chciałbym się podjąć naprawy samodzielnie z tym, że nie wiem czy uda się to zrobić bez pomocy blacharza/lakiernika. Zdjęcia poniżej Wyświetl załącznik IMG20240622183417 (2).jpg

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
prawda jest okrutna: ale jeżeli się pytasz to znaczy, że nigdy czegoś takiego nie robiłeś. czyli nie masz pojęcia i niestety nie uda się.
nie obraź się za szczerość, ale nie chce mi się tego owijać w bawełnę i ciągnąc wątku przez 3 strony.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
569
@Drugi2 dlaczego...niech się uczy, niech próbuje. Zaoszczędzi pincet i nabierze szacunku do roboty...więc same pozytywy.

Taniej chyba będzie wymienić całe drzwi pod kolor niż to 'wyklepać' i pomalować.

gloom

Nowy
Punktów
1
Po to tutaj przyszedłem żeby ktoś ocenił czy jest szansa zrobić to samemu :) Dziękuje za szczerość, już na innym forum na fb polecili mi zaprowadzić samochód do blacharza, który mi to ogarnie za 200zł :). Dzięki i pozdro

matus1014

SuperMechanior
Punktów
199
Na rancie nie do wyciągnięcia, będzie szła szpachla , może jakiś super magik super sprzętem ale nieopłacalny interes.

Do góry Bottom