Auto-Tech
Zweryfikowany Mechanik
- Punktów
- 477
większych glupot nie czytałem w sieci
oj czytales
większych glupot nie czytałem w sieci
Forum jest po to, aby pomagać sobie, dzieląc się rzetelną wiedzą jakNo i coś Waść postanowił?
No to się tłumaczy kolegom jaki w miarę tani programator do tego modelu kupić, na jednak dobrych procesorach, np. NEC, bo są takie i rozwija się temat, gdy chce się pomóc, bo nawet posiadając już odpowiedni programator, można popełnić prozaiczne błędy. a nie takie ogólne nic nie warte wymijanie problemu. Szczerze mówiąc, bardziej mnie interesuje nauka, jak naprawienie auta, bo jazdy mam po grzywkęechh elektronika wymaga narzedzi jak np. programator itp. nie jest to przykrecenie śrubki kluczem czy kombinerkami.

Tani, bo nie zamierzam otwierać usług, więc nie musi być ori. Może ciekawie mówisz z tym programatorem. Dlaczego myślisz, że programator, a nie np. op-com ?Tani sobie zrób albo Willem czy cos podobnego poszukaj to napisze czy dobry a nie nadymaj się i nie miej pretensji
Forum jest po to, aby pomagać sobie, dzieląc się rzetelną wiedzą jak
Forum jest tylko dla orłów.
O wiele za mało wiem, niż chciałbym wiedzieć. Nawet w wiedzy ogólnej diagnostyki, czy programowania.Tani sobie zrób albo Willem czy cos podobnego poszukaj to napisze czy dobry a nie nadymaj się i nie miej pretensji
Wiem, że mi dobrze radzisz. Tylko widzisz, zawsze potrafiłem w konwencjonalach postawić trafną diagnozę, jak chłopaki robili na ulicy, nawet nie zatrzymując się. Aż zostałem zaskoczony, że mój stary niewyżyty opelek ma elektronikę, a ja gówno wiem. Zniewaga !!!Zrób jak Ci pisałem i masz problem z głowy. Nie kombinuj bo stracisz kasę a raczej nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Jak śmiał 
DobreTylko żeby nie było tak jak z tym pojazdem na zdjęciuWyświetl załącznik 17046
Jego właściciel też mówił"będę go robił"
)))Willemem ecu w oplu chcesz dopisać? A to dobre...Tani sobie zrób albo Willem czy cos podobnego poszukaj to napisze czy dobry a nie nadymaj się i nie miej pretensji