dario_auto
Początkujący
- Punktów
- 0
Plukankę zawsze stosuje jak przyjeżdza do mnie klient i miał zalane coś pokroju Castrol/Mobil/Valvoline/Total i tak dalej. Wtedy nie ma innej opcji, a koszt nieduzy.
Plukankę zawsze stosuje jak przyjeżdza do mnie klient i miał zalane coś pokroju Castrol/Mobil/Valvoline/Total i tak dalej. Wtedy nie ma innej opcji, a koszt nieduzy.
A ja to już wszystko chyba lałem co było możliwe. Chwalę sobie motula ale tę linie najdroższą co jest syntetyczna a nie te tansze co są wykonane w technologii syntetycznej i mają tylko 20% bazy syntetykaPochwal się przyjacielu, jakim olejem ty zalewasz?

Hmm, możesz wytłumaczyć o czym mowisz? Co jest w tych magicznych literach jak to Ty nazwałeś?He he, czekałem na te magiczne trzy litery
Kolejna reklama, tym razem ciut bardziej subtelna, ale i tak kłuje w oczy.
Za chwileczkę pewnie dołącza koledzy i pokażą certyfikaty jakości.![]()
pokaże Ci banke 4 L co przywiózł kilent.

Hmm, możesz wytłumaczyć o czym mowisz? Co jest w tych magicznych literach jak to Ty nazwałeś?
Zapraszam do mojego warsztatu do lubartowa województwo lubelskie, pokaże Ci banke 4 L co przywiózł kilent. Mam zrobić zdjecie czy jak?
Gratuluje wyczucianie pogrążaj się. zaraz pewnie do dyskusji dołączy Tadexo i w.kaczmarek125.
a co ja bańki oleju nie widziałem?![]()

Ale mam beke z cb gosciu

A wcześniej napisałeś, że bańke![]()
W tej branzy zeby robić reklamę to trzeba sponsorować jakiś sport albo coś a nie pisać posty na forum gdzie czyta to moze 100 czy 200 osób.

Ja to tak widzę, że po prostu jesteś głupim ignorantem i tyle w temacie. Czytałem dosyć długo te forum, zanim sie tu wypowiedziałem i zauwazyłem, że próbujesz być na siłę smieszny. Ale niestety dalekie to jest od tego zeby ktoś się smiał. To jest takie raczej żałosne.100-200 osób grupy docelowej.
to lepsze niż 1000 osób nie zainteresowanych tematem
nie wiem ile to jest 0.5 miliona. zacząłem liczyć ale palców mi zabrakło.
Ja to tak widzę, że po prostu jesteś głupim ignorantem i tyle w temacie.

100-200 osób grupy docelowej.
to lepsze niż 1000 osób nie zainteresowanych tematem
nie wiem ile to jest 0.5 miliona. zacząłem liczyć ale palców mi zabrakło.
Ja to tak widzę, że po prostu jesteś głupim ignorantem i tyle w temacie. Czytałem dosyć długo te forum, zanim sie tu wypowiedziałem i zauwazyłem, że próbujesz być na siłę smieszny. Ale niestety dalekie to jest od tego zeby ktoś się smiał. To jest takie raczej żałosne.
P.S Tadexo odpisz mi proszę na priv. Mam kilk pytań a tutaj w obecności takich baranów nie mam zamiaru o nic pytać.
Koniec tematu, nie mam zamiaru wypowiadać się na temat tego oleju ani żadnego innego w towarzystwie tego Pana.
Dziekuje
Gdybyś umiał czytać bo byś zauwazył jaka tam jest koncówka i że tyczy się to drugiej osoby a nie pierwszej. Ale skoro jest się imbecylem i ma się problemy z czytaniem to już nic nie poradzę.Ładnie się nam Pan przedstawił![]()