• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Płukanie silnika

Tadexo

Gaduła
Punktów
6
Nie zakładam proszę pana że ten olej jest zły poprostu nie leje byle czego bez sprawdzenia nie mógłbym sobie na to pozwolić ,chodzi mi że olej jak każdy inny tylko marką pan nie chcę się pochwalić i proszę się nie denerwować to forum mechaników nie agencja reklamowa .pozdrawiam
Ale ma Pan takie prawo. Proszę bardzo, może Pan badać olej na lewo i prawo, czy ja komuś zabraniam? Czy ja przyjechałem do kogoś z tego forum i przylozyłem pistolet do głowy i kazałem lać ten olej? Nie, ja tylko wyraziłem swoją opinie i tyle w temacie.

Proszę kontaktować sie z producentem, porozmawiać z nim na temat oleju i myślę, że bez problemu wyślą Panu ten olej do testów. Ale skoro olej został wypuszczony przez taką fabrykę, to przeszedł już 100 razy badania laboratoryjne + badania mojego syna, więc ja nie miałem powodu do obaw. A jak ktoś tam chce sobie badać dalej, to proszę bardzo. Co ma mnie to obchodzić? Proszę na mnie nie naskakiwać za to co leję we własnym warsztacie.

dario_auto

Początkujący
Punktów
0
Naprawdę mój jeden post zrobił takie zamieszanie? HAHAHAHA ludzie, czy wy jesteście normalni? Wyjdzcie na spacer z psem, z żoną a nie spinacie się o jakiś olej. Ja tylko napisałem, że klient mi go przywizózł i go zalałem i tyle. Nawet nie napisałem opini o tym oleju bo po prostu nie mam pojęcia, to klient chcciał go lać nie ja. A tutaj takie poruszenie jakbym jakiegoś spam bota zainstalował na forum i kogoś namawiał HAAHAHAH. Dobre żarty, naprawdę te forum jest dobre, nieźle sie usmiałem

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
kolego tadexo, na tym forum napisałeś 44 posty, w tym 34 dotyczące tego oleju który sobie zalewasz.

właśnie teraz napisałeś 45 post. czyli 35 do 10.

nie trzeba tryskać inteligencją, żeby załapać o co chodzi.

i jeszcze czekam na pana kaczmarka. no chyba, że to jesteś ty i zapomniałeś hasła.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Dario uwierz ze to jedyne forum w ktorym mozna wymieniac zdania . Nie ma tu najmadrzejszych moderatorow ktorzy maja swoja linie polityki i nie przekraczaj. A jak nie maja sie czego czepiać to ortografii sie czepiają. Aby nie przeklinac i nie krytykowac reklam na forum i bedziesz sie cieszyl hehe

Tadexo

Gaduła
Punktów
6
Gdybyś był inteligentnym detektywem to przeczytałbyś wszystkie posty i wtedy mógł sie wypowiadać, ale widzę, że tego nie zrobiłeś.

Po 1, sam nawet słowem nie wspomniałem o tym oleju, dopiero ktoś z forum mnie zapytal co zalewam to mu odpowiedziałem
Po 2, moj warsztat zajmuje się GŁÓWNIE wymianą oleju, więc o czym mam pisać jak nie o oleju?
Po 3 gdybyście nie nakręcali tej szopki to zamiast 40 postów na ten temat miałbym 5 i temat by ucichł. Bo gdybyś nie zauwazył tam była dyskusja. To jest drugi temat gdzie poruszany jest temat tego oleju dlatego, a skoro ja go ZALEWAM to chyba mam prawo się odezwać skoro ktoś coś o nim napisze, nie?

Tak więc drogi Panie, o czym mam pisać na forum skoro wymiana olejów to głownie moj sposob na zycie? Mam sie udzielać w tematach jak składać silniki?

Sam wiesz, ze twoje dochodzenie nie trzyma sie kupy, ale nie chce sie przyznać?

A kim jest Pan kaczmarek? Nie wiem, nie mam pojęcia, pisał do mnie na PW zebym dał mu kontakt do dystrybutora i tyle z nim kontatku.

Dario uwierz ze to jedyne forum w ktorym mozna wymieniac zdania . Nie ma tu najmadrzejszych moderatorow ktorzy maja swoja linie polityki i nie przekraczaj. A jak nie maja sie czego czepiać to ortografii sie czepiają. Aby nie przeklinac i nie krytykowac reklam na forum i bedziesz sie cieszyl hehe
Proszę bardzo, ja mogę już słowem sie nie odezwać na temat tego. Ale ciagle ktoś mi coś zarzuca i jak mam nie pisać o tym, no jak? Mam dać sobie na głowe wejsc, zeby ktoś mnie tutaj od jakichś reklamodawców wyzywał?!!!

Tadexo

Gaduła
Punktów
6
Masz bardzo ciekawe życie zawodowe. A co robisz oprócz wymian oleju?
+Wymiana opon + prosta mechanika. Oprócz tego pracuję na etacie jako elektryk, więc warsztat to dodatkowe zajęcie. Zatrudniam dwóch chłopaków, a ja w warsztacie jestem jako gość, czasami kilka godzin posiedze, powypisuje faktury, coś zrobię i jadę na swoj etat. Dlaczego uważasz, ze nie ciekawe? Nie wiem czy jesteś osobą która powinna oceniać.

O jaki olej chodzi ?
Odpisałbym Ci, ale naprawdę mam dosyć pisania o tym. Te forum nie jest przyjazne wyrażaniu opinii.

Tadexo

Gaduła
Punktów
6
czym sie zajmujesz?

Wlasnie nawiazalem do oleju
Panstwowa praca w instytucie weterynarii, więc nic szczególnego, większość czasu nie ma nawet roboty. Wiec nie elektryk samochodowy tylko taki co kladzie kable na scianie :D

Tadexo

Gaduła
Punktów
6
ciiii, to tajemnica.

tadexo, to dlaczego nie udzielasz się w tematach z wiązanych z wulkanizacją i elektryką. nie chcesz pomagać kolegom z forum?
dziś jest ciekawy temat odnośnie opon kierunkowych. dodaj coś od siebie...
Jak widzisz nie jestem elektrykiem samochodowym, tylko takim co kładzie kable w domu. A temat opon? Chyba nudniejszego zajęcia nie ma, nawet nie wchodzę w ten dział. Wymieniam opony, ale nie widze w tym nic co miałbym tak komuś przekazywać. Mogę doradzić w marce opon i tyle.

Tadexo

Gaduła
Punktów
6
Wiec juz wiesz dlaczego wypowiadam sie tylko o oleju. Bo uważam, że jest to dziedzina, w której mogę coś mądrego powiedzieć. Zresztą jest to interesujący i szeroki temat.
Ile u was za punkt leca?
Teraz to sie odchodzi od płacenia za punkt właściwie. m2 dają lepsze przybliżenie kosztów.

Do góry Bottom