kazdy samochod wymaga wkladu finansowego czy te poloweczki waszym zdaniem nadaja sie na pierwsze auto?
znaczy się ten tuningowany? mi też, widać że jeździł młody łepekMi osobiście ten 'SZPOJLER' się nie podoba i nie jestem pewny ale czy maska się nie do końca zgrywa?
Dokładnie tak.znaczy się ten tuningowany? mi też, widać że jeździł młody łepek

niech mi ten mechanik poda powód,dla jakiego 16 zaworowy silnik ma kiepsko chodzic na gazie
z reszta sam jeżdże 1.8 16V z LPG i spisuje sie rewelacyjnie
ciekawa ta teoria,tzn sie co,jak teraz wiekszość "większych" silników jest co najmniej 16V to zakłady montujace LPG mają zwijac interes?

Trochę odgrzeję starego kotleta ale właśnie zauważyłem korbowód na twoim zdjęciu i się zastanawiam od czego to??? widziałem korbowody na łożyskach igiełkowych tylko w trabanciejak chcesz bezawaryjną skodę to może być fabia 1,4 8 zaworów zrobiona na starym silniku skody, części do fabianki też tanie. A te silniki 1,2 3 cyl to faktycznie kicha niby na łańcuchu czyli teoretycznie bezobsługowe, a ja już ze 3 razy rozrząd przewalony w takim miałem- pękają ślizgi łańcucha napinacze się zesr... itd.
do tych silników VW 1,4 i 1,6 16V to mam zawsze szczęście jak już kiedyś był wymieniany rozrząd prawie w każdym są przeciągnięte gwinty od rolek wychodzi na to że nawet w serwisie skody dynamometrów nie mają lub ktoś tego nie ogarnia...![]()
ale np peugeot 206 307 fajne auta, Opel astra albo corsa C ,Citroen c3 , jakas ibiza . Honda civic .Co do diesli to Jtd mozna smialo polecic 105/115 km pewnie mnie tu zaraz wysmieja ale alfa 147 1,9jtd zajebiste auto przy nim kazdy szmelcvagen to zabytek w tym samym roczniku.