• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Po chłodnej nocy stania auto odpala ma 600 obr pedały gazu nie reaguje

Rafal2602

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam wszystkich.
Od ponad 2 miesięcy mam problem ze swoim autem juz nikt nie wie co mu dolega. 1.9 tdi skoda super 2 auto po chłodnej nocy stania odpala od razu ale ma bardzo niskie obr 600 nie reaguje na pedały gazu. Kolejnym pro lemem jest też ze po dłuższej jeździe ok 200 km jak go zgasze i postoji trochę odpala dopiero za drugim razem czasami odpali ale zaraz gaśnie.
Proszę pomoc bo juz nie mam pojęcia co się dzieje.

Rafal2602

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Ja nie jestem mechanikiem ani znawcą tej dziedziny zalogowalem się tu ażeby poradzić się kogoś kto się zna na tym bo już wróciłem kupę pieniędzy i nadal jest problem

Ale widzę ze zbieżności są tak wielkie ze nazwą portalu nie ma nic wspólnego z ludźmi którzy na niej są. Uważają się za wielkich mechaników którzy tak naprawdę to potrafią tylko przypuszczać awarię i okradać ludzi z pieniędzy . Trudno dzisiaj o fachowcow

Ostatnia edycja:

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
no nie łatwo o fachowcow to prawda,ale i klienci krecą na siebie bat.
naczytaja się,wymieniaja pol samochodu bo na forum chłopaki pisali a finalnie we warsztacie opowieści ze niechce dolozyc dużo do auta bo już wpompował dużo pieniędzy i dalej nie chodzi.
Taki telefon odebrałem w ubiegłym tygodniu,czyli warsztat takiemu ma zrobić za darmochę.powiedzialem grzecznie panu ze pomylil numery telefonu.
Przykre lecz prawdziwe i nie mowcie ze jest inaczej,bo bardzo mały procent klienta jedzie od razu do warsztatu a to najbardziej sluszna opcja i zazwyczaj wychodzi naprawa najtaniej.

Ale widzę ze zbieżności są tak wielkie ze nazwą portalu nie ma nic wspólnego z ludźmi którzy na niej są

bo przez internet się nie naprawia aut.mozna w nim jedynie znalesc przypuszczenia i wymieniac podzespoly na wlasna odpowiedzialność.
takie sa dziś pojazdy ze trzeba stanać przed faktem dokonanym i wykonać czynności sprawdzające.

Rafal2602

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
no nie łatwo o fachowcow to prawda,ale i klienci krecą na siebie bat.
naczytaja się,wymieniaja pol samochodu bo na forum chłopaki pisali a finalnie we warsztacie opowieści ze niechce dolozyc dużo do auta bo już wpompował dużo pieniędzy i dalej nie chodzi.
Taki telefon odebrałem w ubiegłym tygodniu,czyli warsztat takiemu ma zrobić za darmochę.powiedzialem grzecznie panu ze pomylil numery telefonu.
Przykre lecz prawdziwe i nie mowcie ze jest inaczej,bo bardzo mały procent klienta jedzie od razu do warsztatu a to najbardziej sluszna opcja i zazwyczaj wychodzi naprawa najtaniej.

bo przez internet się nie naprawia aut.mozna w nim jedynie znalesc przypuszczenia i wymieniac podzespoly na wlasna odpowiedzialność.
takie sa dziś pojazdy ze trzeba stanać przed faktem dokonanym i wykonać czynności sprawdzające.
Byłem już w 3 warsztatach i ciągle coś wymieniali podlanczali pod komp auto stało tydzień czasu i nadal to samo to pozostało tylko popytać przez Internet ...

Do góry Bottom