• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Podnośnik bałwanek

ojek

SuperMechanior
Punktów
158
Miasto
Węgrów
Cześć!
Jakiego bałwanka kupić, żebym w następnym sezonie nie szukał drugiego?
Robię praktycznie same osobówki, 3T chyba wystarczy?
Macie coś sprawdzonego?

chudson

SuperMechanior
Punktów
132
Miasto
Gorzów Wlkp
A robisz wyłącznie na takim podnośniku ? bez podłogowego czy coś i to ma być główne narzędzie do podnoszenia?

ojek

SuperMechanior
Punktów
158
Miasto
Węgrów
Obecnie pracuję na żabie jedynie, na dwukolumnówkę zanim się rozbuduje nie ma opcji- za nisko, podłogowy też nie wchodzi w grę bo przez cały garaż mam kanał

glaxx1

Uczestnik
Punktów
0
Odświeżam temat:
Witam. Jaki polecicie podnośnik - jak w temacie. Jaki musi mieć udźwig aby obsłużyć osobowe i dostawcze?Dziękuję z góry za wpisy.Pozdrawiam

chudson

SuperMechanior
Punktów
132
Miasto
Gorzów Wlkp
a to pomyśl , jaką wagę mają dostawczaki ? i dolicz kilkaset kilo zapasu i będziesz wiedział ,że do tych na kategorię B wystarczy 4tony

glaxx1

Uczestnik
Punktów
0
a to pomyśl , jaką wagę mają dostawczaki ? i dolicz kilkaset kilo zapasu i będziesz wiedział ,że do tych na kategorię B wystarczy 4tony
Tylko że są 3.5T lub 4.5T - co wybrać?

Dopiero zaczynam i dlatego pytam się ludzi ogarniętych w tych sprawach. Nie chciałbym coś kupić co nie będzie zdawać egzaminu.

Tomosz

Gaduła
Punktów
14
Miasto
Szczecin
Ja wyposażyłem swój warsztat w ten bałwanek. Mam go od 3 lat i jak na razie nic z nim się nie stało. Podobno produkcji Polskiej nie jakiś ats albo inny pokemon z azji :D

glaxx1

Uczestnik
Punktów
0
Ja wyposażyłem swój warsztat w ten bałwanek. Mam go od 3 lat i jak na razie nic z nim się nie stało. Podobno produkcji Polskiej nie jakiś ats albo inny pokemon z azji :D
Witam. Dzieki A te 3.5T wystarczy dla busa?

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Witam. Dzieki za linka. A te 3.5T wystarczy dla busa?
do normalnego wystarczy.

Do góry Bottom