• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Podnośnik do geometrii

JanoOPC

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
auto-chronowski.pl
Witam
Panowie niestety musiałem zmienić lokal i nie mam już kanału stad moje pytanie używa ktoś podnośnika do geometrii i dwukolumnowego firmy redats? Ewentualnie coś godnego polecenia ? I jak z produktami tej firmy?

Tomosz

Gaduła
Punktów
14
Miasto
Szczecin
Redats.. chłopie dbaj o swoje życie.. tego nawet chinole nie montują w swoich warsztatach..

JanoOPC

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
auto-chronowski.pl
Potrzebuje czterokolumnowy tylko nie mam doświadczenia jeśli chodzi o podnośniki stad moje pytanie co byście mogli polecić ( czego samo używacie)

JanoOPC

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
auto-chronowski.pl
Odnośnie długości to każda osobówka ma wejść pewnie jakiś standard.
Jeśli chodzi o podnośniki redats to dzwoniłem do firmy która montuje podnośniki i twierdzą ze są ok i są tanie są lepiej wykonane niż niektóre droższe ale czy ktoś ich używa?

Lepper

SuperMechanior
Punktów
28
Ja mam stycznosc z podnosnikami firmy DAMA i Phoenix i plecam.Nie sa drogie.Na leb nielaca.Ponad 10 lat na nich pracuje i jeszcze mi nic na leb niespadlo.

phu_szczepan

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Jabłonna-Majątek
sklep.redats.pl
Redats.. chłopie dbaj o swoje życie.. tego nawet chinole nie montują w swoich warsztatach..

Cześć,
miałeś REDATS'a? :)
Chinole nie montują, bo sprzedajemy go tylko w Europie...

@JanoOPC - nie wolałbyś czterokolumnówki? Chyba lepsze do geometrii :) Na przykład taki: https://bit.ly/czterokolumnowe-redats
A co do Twoich obaw - spokojnie - auta z nich nie spadają, jak to niektórzy tutaj sugerują. Serwis i części zapewniamy, w razie problemów.

lato8

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kielce
Jak będziesz myślał o sprzęcie "3D" to nożycowy lub nowszy 4 kolumnowy. Stare 4 kolumnowe są wąskie i może być problem z widzialnością tarcz na kołach przez zestaw kamer z przodu podnośnika.

Do góry Bottom