To kompresor również musi przechodzić przeglądy?u mnie tez zawitasz sprawdzic kompresor i podnisnik ???uwierz mi ze zaden urzednik nie mial nigdzie tak dobrze
![]()
a jak myslisz musza sprawdzic czy zawor bezpieczenstwa dobrze odbija czy pres wylacza sie kiedy trzeba czy manometr jest ok itd itd itdTo kompresor również musi przechodzić przeglądy?
po co jest policja tylko mandaty wali a tak każdy by jeździł i nic by się nie działo. Tak samo np. z ZUS tyle płacimy a po co ??? urzędników nabijać(a jak się leczysz to prywatnie). Po co płacimy ubezpieczenie OC, sam klient by zapłacił za szkody jak by przywalił nie trzeba pośredników itd ...itp... 
ja wolę zapłacić OCTak masz rację hamer to jest tak samo i z policjąpo co jest policja tylko mandaty wali a tak każdy by jeździł i nic by się nie działo. Tak samo np. z ZUS tyle płacimy a po co ??? urzędników nabijać(a jak się leczysz to prywatnie). Po co płacimy ubezpieczenie OC, sam klient by zapłacił za szkody jak by przywalił nie trzeba pośredników itd ...itp...
![]()

Zgadza sie,kombinuja jak sie da zeby tylko jak najmniej wyplacicte ubezpieczalnie to ci tak zwracają że brakuje na szpachle a nie mówiąc o nowych częściach nawet podróbkach
a jak nie masz pracowników , to jest tak jak z przeglądem aut sprawdzony a za 2 miechy się zepsuł to po co te przeglądy gość podpisując powinien być odpowiedzialny za swoją robote i w takim przypadku powinien udt pokryć koszt naprawy a tam się bieże kase za nic za głópi papier i tylko papier biurokracja zniszczy rzemielśników za komuny na jednego pracownika było dwóch urezędasów a teraz jest dziesięciu po co takie pierdoły jak sprzęt kupuje zawsze nowy ktury ma CE czyli jest dopuszczony na unie europejską bo ma certyfikat a u nas to jest tak ty nam daj kase a my ci tu zrobimy dobrze to samo jest z odpadami jak by nie wystarczyła karta przekazania odpadu
Tak kompresor, wózek widłowy, podnośniki z napędem mechanicznym.