A jak następnie położysz 2 składnikowy lakier silikonowy lampa wygląda jak nowaTempo to nic nie warta pasta, bardziej rysuje niz poleruje. Na poczatku nic nie widac bo sa wypelniacze ale jak przemyjesz je zmywaczem silikonowym to wyjdzie cale piekno tej ala 'pasty'![]()

Zle zrozumiales moj post. Chodzilo mi o wypelniacze ktore sa w tej pascie. Zrob lampe na glanc albo lakier i zrob jeden przejazd tempem to zobaczysz efekty tej dobrej pasty po 2-3 myciach (albo przetrzyj zmywaczem) i zobaczysz piekne rysyA jak następnie położysz 2 składnikowy lakier silikonowy lampa wygląda jak nowa
Nie jest istotne czym doprowadzisz Lampe do przeźroczystości tylko czym ja zabezpieczysz na koniec.
Zaczynałem od papieru ściernego – to co lampa złom bo rysy zrobiłem ?

do rzeczy! mam toyotę avensis. od pewnego czasu zauważyłem, że przednie światła słabo świecą jakby w dół a nie góry... dziwne, sądzę że to wina szyb, które są już w kiepskim stanie. dużo szukałem w necie porad (w ten sposób trafiłem tutaj) odnosnie polerowania. przymierzam się do tego, robił to ktoś w domowych warunkach? od czego zacząć? i czy faktycznie jest to takie trudne? dajcie znać 
później papier 2000 na mokro po tym gąbka profilowana M3 i pasta G3 z woda