gtszudi
Zweryfikowany Mechanik
przepustnica , zalezy jeszcze ktory rocznij , podaj vinPanowie mam V 50 i przygaszeniu strasznie telepało jakby garnki obijać rozebrałem sprzęgło nic nie widać. Tam przepustnica do gaszenia jest czy co w silniku
przepustnica , zalezy jeszcze ktory rocznij , podaj vinPanowie mam V 50 i przygaszeniu strasznie telepało jakby garnki obijać rozebrałem sprzęgło nic nie widać. Tam przepustnica do gaszenia jest czy co w silniku
Witam możesz wysłać mi schemat naprawy skrzyni powershift ? sibka97b@gmail.comCo mogę pomóc na odległość ? Jedynie na pocztę e-mail wysłać dokumentację naprawy i to w j.angielskim.
Witam możesz wysłać mi schemat naprawy skrzyni powershift ? sibka97b@gmail.com
ale które to główne jak jest ich 9 szt2 glowne sprzeglowe.
ale które to główne jak jest ich 9 szt
5 jednakowych
i dwie pary po dwa
Jak chcesz mieć zrobione dobrze to polecam KrupaTronic.Witam,
szukam mechanika, który przywróci pełną sprawność PowerShifta MPS6 DCT450 w Fordzie Focusie z 2014 roku. Czasem szarpie, łapie tryb awaryjny. Najczęściej dzieje się to przy: ostrym skręcie w prawo, na pochyłościach, nagłym hamowaniu. Stan oleju jest OK. Sprawdzony przy wymianie i po przejechaniu ok. 200 km od wymiany.
Jestem ze Starachowic, woj. świętokrzyskie - akceptuję promień do 150 km ode mnie.
Jest ktoś gotów podjąć się tego zlecenia?
Pozdrawiam
Radek
Masz Zapałę w cedzynieWitam,
szukam mechanika, który przywróci pełną sprawność PowerShifta MPS6 DCT450 w Fordzie Focusie z 2014 roku. Czasem szarpie, łapie tryb awaryjny. Najczęściej dzieje się to przy: ostrym skręcie w prawo, na pochyłościach, nagłym hamowaniu. Stan oleju jest OK. Sprawdzony przy wymianie i po przejechaniu ok. 200 km od wymiany.
Jestem ze Starachowic, woj. świętokrzyskie - akceptuję promień do 150 km ode mnie.
Jest ktoś gotów podjąć się tego zlecenia?
Pozdrawiam
Radek
Masz Zapałę w cedzynie
Naprawa tej skrzyni zeby to działało dlugo to koszta około 14tys,Akurat słyszałem opinie, że PowerShift nie jest jego najmocniejszą stroną a może nawet i piętą Achillesową...
Jaki dyplomataAkurat słyszałem opinie, że PowerShift nie jest jego najmocniejszą stroną a może nawet i piętą Achillesową...
Tyle kosztuje regeneracja, mam też tańsze oferty za ok. 8 tys. z roczną gwarancją bez limitu km ale chodzi mi o naprawę wynikową.Naprawa tej skrzyni zeby to działało dlugo to koszta około 14tys,