WOODOO
SuperMechanior
- Porady
- 2
- Punktów
- 3075
ale od 30 lat rządzą...to chyba ktoś ich wybiera...Czy to PiS czy To PO jeden ..uj
ale od 30 lat rządzą...to chyba ktoś ich wybiera...Czy to PiS czy To PO jeden ..uj

Wymagania p.poż. w socjalnym muszę mieć oświetlenie awaryjne i oświetloną drogę ewakuacji.Jaki jest Twój faworyt w kwestii najgłupszych przepisów i wymagań?? Ja swojego mam.....

Każdy daje tyle ile może.... ksiądz zawsze mówi ci laskaAle wszystkie pogrzeby, śluby, kolędy itd ludzie płacą gotóweczką i nikt nie jest w stanie ich z tego rozliczyć, co jest miodem na serduszka zatroskanych o los parafian proboszczów![]()
A ja mu pińć dych za chrzciny a un że mało 

Filtry się wypalla w piecu i daje na złomNo chyba że filtry oleju wyrzucasz do komunalnych to niech Ci dopier.ola jak najwięcej![]()

Na odpady mam KPO, wszystkie odpady trafiają do utylizacji. Zastanawiam się jedynie jak wygląda sprawa z KEO.Ja sobie ogarnąłem panią od księgowości środowiskowej i to za darmo!!! W zamian jej firma będzie ode mnie odbierać odpady w cenie 1500 za tonę.
Co do kontroli to powiedziała że trzeba się tłumaczyć. Np jak leżą opony zużyte na zewnątrz to mówisz że to nie odpad, że Ty je jeszcze sprzedaż. Jak leży szmata na podłodze to mówisz że przed chwilą się wylało. Tyle ile masz grup odpadów w bdo tyle musisz mieć pojemników. Każdy opisany odpowiednim kodem. Jeżeli odpady są na dworze to muszą być pod przykryciem. Może być to karton, folia lub coś w tym stylu. Kontrola i tak kończy się upomnieniem i wytycznymi więc nie masz co się bać. No chyba że filtry oleju wyrzucasz do komunalnych to niech Ci dopier.ola jak najwięcej![]()
A co jak oddaje uszkodzone części w pudełku w bagażniku klientowi?
wiec panowie wracającdo początku warsztat samochodowy jest instalacja czy nie
Nie
I drugie sprostowanie, firmy działające w instalacji wytwarzające powyżej tony są tworca niebezpiecznym i jest od nich wymagane dodatkowe pozwolenie.
Warsztat samoch. nie działający w instalacji który wytworzył np. w 2019 tak jak ja powyżej tony nie ma się czym martwić, dziś składałem sprawozdanie. (złom mi zrobił wagę)
Jeśli KPO mam z tego roku, w 2019 nie oddawałem odpadów, również powinienem złożyć sprawozdanie?A sprawozdanie zrobiłeś? Masz odpowiednio przechowywane odpady? Masz faktury na to czym ogrzewasz warsztat? Jeżeli tak to nie masz się czym martwić