• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Problem z kluczami nasadowymi neo tools

boruta102

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ostrowiec Św.
Witam szanownych kolegów, kupiłem sobie zestaw kluczy nasadowych neo tools, jest to mój pierwszy zestaw i zauważyłem duże luzy na grzechotce 1/4 cala i na wkrętaku do bitów. Nie wiem czy to normalne czy może jest to podstawą do reklamacji. Może ktoś zerknie i napisze

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Ten drugi filmik jest inspirujący niezmiernie.
Sądzę jednakże że jest podstawa do reklamacji...

unadarek

Gaduła
Punktów
14
Podstawa do reklamacji sądzę - ja miałem podobnie jak w drugim filmiku - kupiłem NEO giętki wkrętak i przejściówka z niego na bity 1/4 tak samo latało a okazało się że nie miały wyfrezowanych wpustów na kulkę w trzpieniu - napisałem do NEO i o dziwo szybciutko w ciągu dwóch dnie przysłali mi poprawną przejściówkę, przeprosili i poinformowali że sprawdzą całą serię. Ja bym reklamował.

boruta102

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ostrowiec Św.
Ja tez napisałem do działu serwis i kazali mi reklamować w miejscu zakupu i tak muszę zrobić. Dzięki Panowie za szybkie odpowiedzi

Ostatnia edycja:

unadarek

Gaduła
Punktów
14
Klucze Neo Tools posiadają 25 lat gwarancji w przeciwieństwie do innych - to są dobre klucze - w tym wypadku pewne trafiły się felerne - reklamować lub wymienić i tyle.

boruta102

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ostrowiec Św.
W castoramie powiedzieli mi że tego rodzaju luzy sa normalne, ale mimio to zgłosiłem reklamację do producenta i zobaczmy co powiedzą

metalworks

SuperMechanior
Punktów
54
Mam zestawy Yato i luzy wyglądają podobnie. Zastanawiałem się też nad tym tak samo czy nie miałem jakiegoś felernego zestawu ale sprawdzałem inne w sklepie i było tak samo.

Biszop

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Czasami zdarzają się po prostu felerne rzeczy. Ja używam tylko narzędzi NEO i rzadko trafia się coś niesprawnego.

Do góry Bottom