A gdzie ja się reklamuje nie mam żadnej reklamy i jakoś mam robotę napisałem tylko że mogę pomóc wyczyścić filtr i nie zmuszam nikogo żeby to u mnie robił dzialalnosc prowadze juz 9 lat i mam swoich klientów a wy mozecie sobie wiercic plokac czym chcecie mnie to rybka ja mam pewny sposób do czyszczenia sprawdzony jsk narazie bez reklamacji a co do twojego silnika to napisalem przeciez ze 150 tys to silnik powinien byc w bardzo dobrym stanie no chyba ze go zylowales także nie wiem czy czytać nie nauczyli czy co przez ten czas co Ty pytasz o czyszczenie filtra ja już 15 filtrów wyczyscilem A Ty dalej stoisz z wiertarka i się zastanawiasz? Powodzeniamiras troche na siłe i nieudolnie reklamujesz siebie ... zamiast gadac wstaw jakis filmik z wydrukami albo "CUŚ"
moze i praktyke chłopie masz ale wiedzy nie widze!!! czasem bzdury opowiadasz (jak kazdy nawet i ja ) Tu prawie kazdy zaczynał od srodkow do kominow nafty czy czegos tam jeszcze(kilka lat wstecz) teraz obecnie na rynku jest tyle chemii ze głowa boli a karszera czy inne silne zródła wody kazdy moze sobie zrobic czy miec !
ZOBACZ TU
GTSZUDI jego opis czyszczenie regeneracje itp itd -zadnej reklamy siebie zadnych wywodów skromnnie cicho i bezszelestnie!!!! a ty myslisz ze kazdego stac na tetwoje doswiadczenia???? ile lat praktyki masz z DPFami?? zadawałem Ci pytania głupie tak ja mam bmw ma 150 000(jestem pierwszym włascicielem salon polska) i nigdy nie wyjechała poza łódź cały szas praca dom szkoła praca i tak przez cały rok silnik na oleju castrol 0/30 wymieniany co 12.000 wszystko igła a dpf zapchany jak kibel z rolka papieru w srodku -i co powiesz mi ze silnik wywalony turbo siedzi i takie tam -ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pozdrawiam paweł
A I CHYBA TWOJE DOSWIADCZENIE JEST MIERNE ALBO MAŁO W ZYCIU WIDZIAŁES BADZ NIE DOCZYTAŁES PROCEDUR WYPALANIA DPF( w miescie tego nie zrobisz) i nie mow mi ze mam jezdzic w trasy be Cie wszyscy wysmieja --CÓŻ ŻYCIE![]()
Miras a jaki to patent na ten dpf
I jak tam nowy dpf sprawuje siemiras juz dawno nowy kupiłem![]()
Nie potrzebuje numeru twojej żony mam numer mojej żony wystarczy mi jednapodam Ci numer do mojej zony zapytaj sam
a tak serio nie pytałem go (dpfa)
wszystko ok dziekuje![]()
A o co pytalesNie potrzebuje numeru twojej żony mam numer mojej żony wystarczy mi jedna
No aż taki nowy nie jestem no szkoda już myślałem że twoja żona prowadzi warsztat dla warsztatów mam rabaty czyszczenie za 350 zł z vatemzona ma jezdzi tym autem po to chciałem ci numer daca nie po co innego
miras no co Ty stary![]()
I tak powinno bycWszystko świetnie się sprawuje auto śmiga bez żadnych problemów.
WialesWszystko świetnie się sprawuje auto śmiga bez żadnych problemów.
Widzę że kolega przeszedł na ogrodnictwo
Ile masz gwarancji na tego dpfazona ma jezdzi tym autem po to chciałem ci numer daca nie po co innego
miras no co Ty stary![]()
Niedługo wejdą kary za brak DPFów, tylko czkeać aż ci co powycinali będa mieli problemy