• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Problem z wypaleniem DPF

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
wydajniejszy cooler i coś dłubnięte przy dużej turbinie.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
no ci powiem -jesli to Ty to

Załączniki

• pokłon.jpg
    pokłon.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 2

miras78

Początkujący
Punktów
0
miras troche na siłe i nieudolnie reklamujesz siebie ... zamiast gadac wstaw jakis filmik z wydrukami albo "CUŚ"
moze i praktyke chłopie masz ale wiedzy nie widze!!! czasem bzdury opowiadasz (jak kazdy nawet i ja ) Tu prawie kazdy zaczynał od srodkow do kominow nafty czy czegos tam jeszcze(kilka lat wstecz) teraz obecnie na rynku jest tyle chemii ze głowa boli a karszera czy inne silne zródła wody kazdy moze sobie zrobic czy miec !;)

ZOBACZ TU
GTSZUDI jego opis czyszczenie regeneracje itp itd -zadnej reklamy siebie zadnych wywodów skromnnie cicho i bezszelestnie!!!! a ty myslisz ze kazdego stac na tetwoje doswiadczenia???? ile lat praktyki masz z DPFami?? zadawałem Ci pytania głupie tak ja mam bmw ma 150 000(jestem pierwszym włascicielem salon polska) i nigdy nie wyjechała poza łódź cały szas praca dom szkoła praca i tak przez cały rok silnik na oleju castrol 0/30 wymieniany co 12.000 wszystko igła a dpf zapchany jak kibel z rolka papieru w srodku -i co powiesz mi ze silnik wywalony turbo siedzi i takie tam -ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pozdrawiam paweł ;)

A I CHYBA TWOJE DOSWIADCZENIE JEST MIERNE ALBO MAŁO W ZYCIU WIDZIAŁES BADZ NIE DOCZYTAŁES PROCEDUR WYPALANIA DPF( w miescie tego nie zrobisz) i nie mow mi ze mam jezdzic w trasy be Cie wszyscy wysmieja --CÓŻ ŻYCIE;)
A gdzie ja się reklamuje nie mam żadnej reklamy i jakoś mam robotę napisałem tylko że mogę pomóc wyczyścić filtr i nie zmuszam nikogo żeby to u mnie robił dzialalnosc prowadze juz 9 lat i mam swoich klientów a wy mozecie sobie wiercic plokac czym chcecie mnie to rybka ja mam pewny sposób do czyszczenia sprawdzony jsk narazie bez reklamacji a co do twojego silnika to napisalem przeciez ze 150 tys to silnik powinien byc w bardzo dobrym stanie no chyba ze go zylowales także nie wiem czy czytać nie nauczyli czy co przez ten czas co Ty pytasz o czyszczenie filtra ja już 15 filtrów wyczyscilem A Ty dalej stoisz z wiertarka i się zastanawiasz? Powodzenia

gtszudi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
987
Miasto
Pruszcz Gdański
On już zarobił 6000 PLN w ciągu trwania tej rozmowy , więc chłop wie co robi , nie wchodźcie z nim w dyskusje bo później będzie miał żal że musi tłumaczyć na forum a nie zarabiać.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
podam Ci numer do mojej zony zapytaj sam :D:D:D:D:D
a tak serio nie pytałem go (dpfa):D:D:D:D
wszystko ok dziekuje;)

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
zona ma jezdzi tym autem po to chciałem ci numer dac;) a nie po co innego
miras no co Ty stary :eek::eek::eek::eek::eek:

Daniel0515

SuperMechanior
Punktów
17
Miasto
UK
Wszystko świetnie się sprawuje auto śmiga bez żadnych problemów.

miras78

Początkujący
Punktów
0
No aż taki nowy nie jestem no szkoda już myślałem że twoja żona prowadzi warsztat dla warsztatów mam rabaty czyszczenie za 350 zł z vatem

I tak powinno byc

A co napra
Wiales

Widzę że kolega przeszedł na ogrodnictwo

Ile masz gwarancji na tego dpfa

Ostatnia edycja:

mariuszek32

Początkujący
Punktów
1
Niedługo wejdą kary za brak DPFów, tylko czkeać aż ci co powycinali będa mieli problemy

adi_BMW

Początkujący
Punktów
2
Taa w Polsce, ciekawe kiedy. Może za 10 lat to tak :D

Daniel0515

SuperMechanior
Punktów
17
Miasto
UK
Dokładnie, każdy panikuje jakby niewiadomo jakie modyfikacje auto przechodzilio a to tylko emisja spalin.Warto pamiętać, Że jest to część w aucie ,która nie jest dożywotnią i też się zużywa oraz wymienia a ,że to nie kosztuje grosze to trzeba sobie narazie jakos radzić.

Do góry Bottom