• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Problem z zamkiem Passat b5

xxxkamilxxx

Początkujący
Punktów
0
Witam.

Mam taki problem w swoim aucie a mianowicie: kiedy zamykam auto kluczykiem od strony kierowcy zamyka tylko jedne drzwi i to samo przy otwierani a kiedy otwiera z drugiej strony czasami otwiera wszystkie a czasami tylko jedne. Nie wiem o co chodzi ....

Chcial bym to naprawic tylko nie wiem jak i chce sterowanie z pilota ktos moze polecic jakas dobra i sprawdzona firme za nie duze pieniadze ???

Bede wdzieczny za pomoc.

xxxkamilxxx

Początkujący
Punktów
0
Kolego chodzi o silowniki czy zamki bo zabardzo sie nie znam na tym. Jestem ze Szczecina moze mozecie kogos polecic dobrego.

xxxkamilxxx

Początkujący
Punktów
0
Da rade to samemu zrobic i jakos sprawdzic ? Czy lepiej udac sie do fachowca co ma pojecie o tym ...

Jak do wymiany to mozecie polecic jakies dobre :)

Janusz Łachacz

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Szczytno
lepiej daj do fachowca. sprawdzi zamki , przewody i ewentualnie modół komfortu. z tego co pamiętam modół komfortu mam jakiś i jeden zamek został tylko muszę sprawdzić który.

Janusz Łachacz

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Szczytno
myślę ze 100-300zł zależy od mechanika. kolega płacił 250 za odblokowanie tylnych drzwi i wymianę zamka plus naprawę dwóch przednich zamków bo mu się dodatkowo szyby same otwierały a związane to było właśnie z zamkami.

Do góry Bottom