• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Program dla warsztatu samochodowego.

hakus

Początkujący
Punktów
0
wcgsoft.cba.pl
Witam.
Chciałbym Wam zaprezentować program do prowadzenia warsztatu samochodowego - eWarsztat.

Program oferuje:
-tworzenie i zarządzanie bazą klientów.
-tworzenie bazy samochodów.
-tworzenie bazy napraw wykonywanych w warsztacie.
-szybkie wyszukiwanie obiektów w bazie.
-multiplatformowość (zadziała na każdym systemie).
-przenośność, program możemy umieścić na pendrive
- program nie wymaga instalacji

Więcej informacji można znaleźć na stronie: http://ewarsztat.cba.pl/

hakus

Początkujący
Punktów
0
wcgsoft.cba.pl
Nie, płatny, ale koszt jest jednorazowy, aktualizacje też darmowe. Kosztuje 300zł.

Demo za darmo można pobrać ze strony w pierwszym poście:)

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
:p mateusek skąpiradło:) Napisz na priv, to będę miał coś dla Ciebie:p

hakus

Początkujący
Punktów
0
wcgsoft.cba.pl
Aktualnie do programu możliwość tworzenia bazy adresów, żeby ułatwić i przyspieszyć tworzenie klientów. Nowa wersja jest właśnie testowana :) Jak przejdzie testy to wrzucę na stronę demo najnowszej wersji. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na maila: bartek.chrostek@gmail.com

Podam jeszcze mój numer tel. 697 175 744 Można dzwonić po 15:)

stasiek81

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Białystok
Witam , jeszcze nie pobrałem wersji demo , co za chwile się zmieni ;) , nurtuje mnie jednak pytanie czy ktoś już jest w stanie wydać opinie na temat tego programu .

aj się nie przyjrzałem ze temat stary .

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Stasiek pobierz demo i przetestuj, po co Tobie opinia innych skoro w swojej sprawie zawszę będziesz najlepszym ekspertem.

stasiek81

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Białystok
demo pobrałem jak najbardziej , tylko z javą miałem troszeczkę problem i temat zarzuciłem na bok , a nawet mi z głowy wyleciał , bo sezon na opony pełna parą.

stasiek81

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Białystok
NO, już się udało , na pierwszy rzut oka przyjemny w swej prostocie programik ;), zobaczę tylko jak się będzie z nim pracowało .

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
to możecie złączyć siły, jak się da...... :p mi odsyp 5% za pomysł :D

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
teraz to spoko:) a ja już ekipę szykowałem z kluczami, żeby do Ciebie jechać:)

Program dobrze się sprzedaję i rozwija więc nie ma co w głupi sposób między sobą rywalizować. Pozdrawiam

hakus

Początkujący
Punktów
0
wcgsoft.cba.pl
Odświeżę troszkę temacik, dodałem funkcję 'Historia pojazdów'. Teraz można przejrzeć i wydrukować pełną historię pojazdu lub specyfikację wybranej naprawy. Zapraszam na http://www.wcgsoft.cba.pl/upgrades.php

A i mam jeszcze do zaoferowania program który posiada tą samą funkcjonalność ale dodatkowo umożliwia pracę na wielu komputerach jednocześnie :)-
I jeśli macie jakieś pytania, czy problemy z programem albo Javą to śmiało piszcie na: bartek.chrostek@gmail.com chętnie pomogę:)

Na formum nie zawsze mogę zajrzeć, a maila sprawdzam codziennie:) I faktycznie może konkurencja ze mnie marna, ale jeden warsztat już z tego korzysta i jest dobrze :) aktualnie pracuję nad zrobieniem fakturek :) a cena to tylko 70 zł :)

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
hakus:) tutaj nikt nie ocenia Ciebie jako marnej konkurencji, po prostu masz program skierowany do innej grupy i tyle:) jeden potrzebuje 1 funkcji, kilku potrzebuje -2-5 funkcji, kilkudziesięciu - wielu funkcji, a reszcie się wydaję że niczego nie potrzebuje:p

Do góry Bottom