• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Program dla warsztatu samochodowego.

hakus

Początkujący
Punktów
0
wcgsoft.cba.pl
Chciałbym Was zapytać, co sądzicie o eWarsztat? Czego w nim brakuje? Co sprawia problemy/trudności w używaniu? Może macie propozycje poprawek lub nowych funkcji. Pytam, bo sam nie mam warsztatu i nie naprawiam samochodów, a chciałbym żeby program spełniał oczekiwania mechaników i właścicieli warsztatów.

Wszystkie opinie są bardzo ważne. Zapraszam na http://wcgsoft.cba.pl/ewarsztat.php

Mateusz Marcinkowski

Początkujący
Punktów
0
Miasto
POZNAŃ
Osobiście polecam Warsztat24, działam na nim od ponad roku, praktyczny do bólu, co chwila aktualizacje darmowe

Tymoteusz1

Początkujący
Punktów
0
Osobiście polecam Warsztat24, działam na nim od ponad roku, praktyczny do bólu, co chwila aktualizacje darmowe

Witam. Słyszałem o tym programie. Wiele osób ceni go za możliwość wystawiania FV, rachunków i paragonów. Dodatkowo poprzez ten program istnieje możliwość udostępniania historii serwisowej na swojej stronie www. Myślę, że jeśli ktoś prowadzi warsztat, to powinien zainwestować właśnie w ten program, bo nie jest to oprogramowania "pudełkowe", tylko jest dostosowywane pod każdego klienta indywidualnie.

Do góry Bottom