• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Program do faktur

AniaB38

Nowy
Punktów
0
Cześć witajcie, ja przeglądam rożne fora gdzie ludzie polecają programy do faktur, sama zaczęłam prowadzić działalność. I wiadomo jak to jest na początku drogi, szukam poleconych i sprawdzonych przez ludzi rozwiązań. I w tym przypadku programu do faktur, tak by był intuicyjny i prosty ale by miał podstawowe funkcje, wystawiania fv, not korygujących, by dało się fv do pdf wrzucić, zrobić proste zestawienie. Co dziś byście polecili rynek się zmienia, może aktualnie jest program z jakiego fajnie skorzystać.

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Myśle ze jesteś tu po to żeby nam jakis zareklamować. A my przecież na słowo faktura klienta parskamy śmiechem

Natalia21

Nowy
Punktów
0
Jakiego używacie programu do wystawiania faktur? Szukam najlepiej czegoś darmowego i prostego w obsłudze. Do tej pory wystawiałem ręcznie, ale kupiłem drukarkę więc chciałbym przejść na wydruki.
Dostępnych jest wiele programów do fakturowania darmowych. Najważniejsze jest to, aby program był dopasowany do potrzeb firmy.

Regaciarz

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
376
Warsztat24, przy okazji ogarniam nim magazyn, dawno nie brałem aktualizacji, ale do nich potrzeb nie potrzebuję nowych funkcji.
Zobaczymy co będzie od połowy przyszłego roku

Do góry Bottom