arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Chciałbym widzieć jak trzymaliście we trzech młotek 15kg, to po 5 na łebka3 osoby młotem 15kg
Kojarzę widziałem takie dziadostwoDrążek skrętny Iveco Daily nikt tego nie chce robić...
Chciałbym widzieć jak trzymaliście we trzech młotek 15kg, to po 5 na łebka3 osoby młotem 15kg
Kojarzę widziałem takie dziadostwoDrążek skrętny Iveco Daily nikt tego nie chce robić...
No jak to jak. Widać, że amatorChciałbym widzieć jak trzymaliście we trzech młotek 15kg, to po 5 na łebka
Będziemy robić (na forum) spoco ; - Nie ma szans wybić czegokolwiek. Trzeba wybić całość (cały drążek) i dopiero w częściach zbijać wkładać jako całość.Kojarzę widziałem takie dziadostwo
aż mi przypomniałeś: w technikum miałem o typach zawieszenia.ale mam lepszą wisienkę...Drążek skrętny Iveco Daily nikt tego nie chce robić...
Tak się to robi. Trzeba wyciągnąć całość. Nie ma innej opcji.skończyło się na odkręceniu wszystkiego i nowych mocowaniach drążków. nie szło tego rozdzielić.
Ten ma najgorzejdrugi trzyma "wybijak"
Miał szczypce kowalskie ;Ten ma najgorzej
Mocniejsza to szerokie pojęcieKtóra lina bedzie mocniejsza,monolitowa 1 cm fi,czy złożona z wielu drutów też o fi 1 cm?!Jesli te warstwy są nawijane a tuleja nie jest monolitem,to?!
![]()