slawek2007.28
Zweryfikowany Mechanik
Znacie typa z Poznania?
A może jest na forum.
To czekam aż się zgłosi zanim go opiszę
A może jest na forum.
To czekam aż się zgłosi zanim go opiszę
Ty napewno wiesz o kogo chodzi bo masz blisko do PoznaniaPoznań ma tylko jednego mieszkańca?
No właśnie znam jednego z poznania, ale nie jestem pewien czy to on, myślę że może tam być więcej niż jedna osobaTy napewno wiesz o kogo chodzi bo masz blisko do Poznania
Rozmyślić się jest rzeczą ludzką... ale wtedy się ma odwagę zadzwonić i poinformować nadawcę o zaistniałym fakcie i choćby zaproponować zwrot kasy za przesyłkę...Po co ta afera, chłop nie odbierze to paczka do ciebie powróci. Poprostu się rozmyslił i tyle

A napisz szczerze ilu takich ludzi miałeś ze dzwonili i proponowali zwrot kasy? 1 na 100 .Rozmyślić się jest rzeczą ludzką... ale wtedy się ma odwagę zadzwonić i poinformować nadawcę o zaistniałym fakcie i choćby zaproponować zwrot kasy za przesyłkę...
A nie jak pospolity frajer ściemnia...![]()
Nie miałem ani jednego... bo nauczony na błędach innych nie wysyłam inaczej jak za przedpłatą choćby za koszta przesyłki...A napisz szczerze ilu takich ludzi miałeś ze dzwonili i proponowali zwrot kasy? 1 na 100 .

Po co ta afera, chłop nie odbierze to paczka do ciebie powróci. Poprostu się rozmyslił i tyle
Ciekawe jak tybyś postąpił jak by tobie się to przytrafiło.No właśnie, dlatego prośba nie używaj określenia " poloki" bo przy okazji dobrej sprawy obrażasz nas i siebie Polaków.