• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przyszła baba do warsztatu

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1753
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk
Ja ich widzę codziennie

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Osobiście ? miałam majstra blacharza i mechanika , fachowiec super ale upierdliwy jak cholera ...

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
I targują się jak ten o 70 zł obrażając mechaników ? z super autem ?

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Jutro ze dwie strony polecą w niebyt - zobaczysz... :D:D:D:p - z dopiskiem: nie na temat... :stig::stig::stig::p

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
jo, leżę i oglądam i słucham poloTV, fajne laski tańcują a grzbiety się drą...

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Zajął byś się w czasie wolnym bardziej intelektualną rozrywką lub samokształceniem.
Ja w zeszłym roku regularnie uczęszczałam na Akademię Wina - świetny cykl spotkań z winiarzami z różnych regionów świata połączonych oczywiście nierozłącznie z degustacją... :)

A

Anonymous123

Ja w zeszłym roku regularnie uczęszczałam na Akademię Wina - świetny cykl spotkań z winiarzami z różnych regionów świata połączonych oczywiście nierozłącznie z degustacją... :)
Byłem na takiej wycieczce po winnicach we Francji. Kilkanaście winnic dziennie, w każdej kilka rodzajów wina, wszystkiego spróbować trzeba bo się francuz obrazi, i tak przez kilka dni. Pod koniec każdego dnia nie wiedziałem ile już zwiedzilem...

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Szumek, po każdej degustacji przeprowadza się reset smaku, ale nie będę Cię uczyć bo w przedszkolu winiarskim widzę że jesteś... :D:p

A

Anonymous123

Jakiś tydzień temu robiłem coś klientce w aucie i dla poprawnej oceny wyłączyłem lpg bo zawsze wyłączam i badam auto na benzynie. Tak też zostało podczas odbioru. Wczoraj pani wróciła z małymi pretensjami, że ona cały tydzień jeździ na benzynie i ze mam jej gaz znowu włączyć a to przecież taki widoczny przełącznik, w dodatku z diodą.

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Ciesz się , że zwrotu kasy za nieuzasadnione zużycie benzy nie chciała :D

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów