• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Radio głośniki do a4b5 98 avant.

Jarosław 11

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Puck
Jakie nowe głośniki pasują?
Oraz jakie radio 2din ewentualnie 1din by dobrze to grało.Auto na dojazdy do pracy ale teraz nie da się tego słuchać.
Myślę też o rejestratorze.
Raczej w mniejszej kasie.Nie za 2tysie.

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
315
Miasto
Rakszawa
Załóż fabryczne, za dobre radio 1DIN trza dać kilka stów, a 2DIN to albo pół dnia przewijać AliExpress, albo wydać dobrze ponad klocka. A jak koniecznie chcesz zmienić, to poszukaj modelu Alana zakładanego w Seatach - ładnie gra, ma obsługę MP3, zmieniarki CD (więc możesz założyć emulator i puszczać coś swojego), bodaj 6 głośników, a czerwonym podświetleniem będzie pasowało do zegarów w Audi.

Jarosław 11

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Puck
Załóż fabryczne, za dobre radio 1DIN trza dać kilka stów, a 2DIN to albo pół dnia przewijać AliExpress, albo wydać dobrze ponad klocka. A jak koniecznie chcesz zmienić, to poszukaj modelu Alana zakładanego w Seatach - ładnie gra, ma obsługę MP3, zmieniarki CD (więc możesz założyć emulator i puszczać coś swojego), bodaj 6 głośników, a czerwonym podświetleniem będzie pasowało do zegarów w Audi.
A głośniki? Moje są popękane

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
315
Miasto
Rakszawa
Co do głośników to się już nie wypowiem, bo żaden ze mnie audiofil. Najprościej wyjąć te, co masz, i dobrać sobie po wymiarach i parametrach coś innego, raczej markowego niż chińskiego.

Do góry Bottom