A normalne pieniadze to ile?na zielonym podświetleniu. Nie zniszczone, grające z kodem. W normalnych pieniądzach zakupię.

Mogę ci tylko kod ogarnąć. Po za tym przed odpaleniem tego radia czy tego drugiego, należałoby odkręcić, wyczyścić brud jak i zawilgociałe obwody elektroniczne żeby zwarć nie porobić, pewnie z poprawieniem lutów też by się nie odbyło ( zwłaszcza jak leżały Bóg wie ile w piwnicy, zakurzone i zawilgociałe> chyba że kolega w piwnicy ma cieplutko i tylko pająki robiły inspekcję coroczną) chyba, że do ciebie wyśle, weźmiesz kompresorem pierdykniesz na jana, podepniesz podam ci kod i sprawdzisz czy hula. Po co 2x płacić za wysyłkę? Sama wysyłka pewnie wyniesie tyle co radio warte.Radio szarpne "jak stoi". Zdejmę z Ciebie smutny obowiązek gimnastykowania się. Skoro na forum znalazł się także chętny który by pomógł je sprawdzić i usprawnić to trzeba by było wysłać od razu do "Częstosięchowie". Ja pokryję koszta wycieczki sprzętu muzycznego po polsze.
Do junaka brak bom nie motocyklowy acz czasem ubolewam.
Do golfa radia też nie mam, ale wiem jaki to problem bo długo szukałem do audi 80 b2. Toć jakaś masakra co by jeszcze pińcet kosztować nie chciało...
Może Kolega Encore zapoda adres do przesłania paczką, wziąłby może na siebie płatność przy odbiorze a potem jak do mnie będzie odsyłał to doliczy swoją robotę, kolejną przesyłkę i ja zapłacę przy odbiorze;]hmm??

Jakie święta, jutro do roboty musze iść kuzwa. Potem na siłownie, jak zwykle jakoś obejscie moja sieć zrobiłaNo właśnie...i tak zrobimy ...w piwnicy leżało na okienku okno plastikowe pająki napewno chodziły ....bo pajęczyna jest ..dawaj majster adres i leci do ciebie kuźwa chłopy .święta są jeszcze![]()

no ale nie dlugoo sylwester .i zabawa
dogadane