Bartek0808
Nowy
- Punktów
- 0
kod 2211Witam. Prosiłbym o pomoc w rozkodowaniu takiego oto radia, a mianowicie chodzi mi o kod radia, a druga sprawa to jakiej kombinacji przycisków użyć żeby go tam wprowadzić ?? . Z góry dziękuję za pomoc Wyświetl załącznik 50268 Wyświetl załącznik 50268
Jeszcze pierwsze pytanie z postu. W jaki sposób wprowadzić tu ten kod??kod 2211
W sprawach dotyczacych forum pisac na forum lub
prywatna wiadomosc
kontakt do mnie poza forum:
mail: Lynx222@tlen.pl
tel 605 789 384
pozdrawiam
Nie wprowadzisz kodu bo twoje auto nie posiada CANa a radio tego wymaga, jak się kupuje radio to trzeba zaczerpnąć wiedzy lub popytać a teraz to jedynie to możesz jechać do elektronika na wyłączenie CANa w radiu lub ewentualnie ciągnąć bajpas z komputera do radia pod CANA.Jeszcze pierwsze pytanie z postu. W jaki sposób wprowadzić tu ten kod??
Nie wprowadzisz kodu bo twoje auto nie posiada CANa a radio tego wymaga, jak się kupuje radio to trzeba zaczerpnąć wiedzy lub popytać a teraz to jedynie to możesz jechać do elektronika na wyłączenie CANa w radiu lub ewentualnie ciągnąć bajpas z komputera do radia
Bez CANa nie odpali się radio w tryb kodu. taka magiaAutomatyczne połączenie postów:
Akurat tu nie było tak, był sobie bus, ale się rozbił, kupiona druga taka sama rama, żeby przerzucić po prostu pake , ale była bez radia. Myślałem że tylko przerzucę i będzie śmigać, ale chyba jednak się myliłem