szymon2
Uczestnik
lynx222 licze na ciebie reszta to wtopa nie chcą pomóc
witam potrzebuje kod do radia ford puma serial no. M020958 model 6000 CD TUNER. pomóżcie pozdrawiamlynx222 licze na ciebie reszta to wtopa nie chcą pomóc
witam potrzebuje kod do radia ford puma serial no. M020958 model 6000 CD TUNER. pomóżcie pozdrawiam
7270 , hejwitam potrzebuje kod do radia ford puma serial no. M020958 model 6000 CD TUNER. pomóżcie pozdrawiam
to tak chcesz pomagac naszej inicjatywie we wspieraniu szymka ?7270 , hej
Myślałem że ta strona prowadzi pomoc bezinteresowną , to jest forum - mechanika ? , oczywiście wpłacę dwucyfrową kwotę na konto Szymka , byłem na sie pomaga , widziałem , ale pomoc powinna być bez przymusu a nie zbójecka , nie będę tu już zaglądał , pewnie to Was uciesz , hejto tak chcesz pomagac naszej inicjatywie we wspieraniu szymka ?
Myślałem że ta strona prowadzi pomoc bezinteresowną , to jest forum - mechanika ? , oczywiście wpłacę dwucyfrową kwotę na konto Szymka , byłem na sie pomaga , widziałem , ale pomoc powinna być bez przymusu a nie zbójecka , nie będę tu już zaglądał , pewnie to Was uciesz , hej
0232Witam. Potrzebuję kod do radia Ford 6000 CD Model SINGLE CD - KW2000 PART NO 6S61-18C815 - AG SERIAL NO V 023392.
Szymek wsparty.
Pozdrawiam.