• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Rysunek Techniczny - Początkujący Mechanik

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Takie pokolenie wyszczekane, przerost formy nad treścią, strach pomyśleć że oni będą kiedyś naprawiać samochody którymi my będziemy się przemieszczać jako dziadki :nailbiting::rolleyes:

pawcar

SuperMechanior
Punktów
957
Miasto
Manchester
No co... bulbulator się zepsuł, trzeba wymienić, a i ten dzyndzel też. O Panie kto to Panu tak spierdzielił.

Ewentualnie opcja Albert Einstein :

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie."

Więc problem z głowy.

kryszt

SuperMechanior
Punktów
20
A może by tak na pierwszy rysunek dać rzut wytrzasku gumowego i wycisku .:)

gd_1985

SuperMechanior
Punktów
38
Miasto
Radom
Pany wpisałem w wujka pytanie od piohol wszystko na pierwszej pozycji jest łącznie z rysunkiem tuman i tyle

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Widzę dwie opcje-
- do łopaty
- narobić dzieci i żyć z 500+

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Ja mialem w zawodowce takiego nauczyciela od R.T...p.Kilanowski... jak sie nue przyniosło książki na lekcję no wiadomo jak bylo:D fajki to byla podstawa a książke moglo sie zapomnieć:D u nie go za złotówke można było kupić...i pach jedyneczka w krateczke do dziennika:D jezu zawodówka...piekne czasy ,wsztstkie dziewuchy sie znalo sprzedawczynie ogolnozawodowa fryzjerki:) a i z tymi z liceum tez sie klimat krecił....taak...czlowiek wiedzial ze zyl bozyszcze jak h...j...a teraz? kuzwa siedzisz w chalupie z żoną:/ :D

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
Dzieci Szczęścia.
a jak tooooo , a jak tamtooooo , a do czego to służy, a jak to się robiiii itd.:banghead:
jak im internet odetną, ze szkoły do domu nie trafią.:facepalm:

Do góry Bottom